Η προσπάθεια και τα... δοκάρια δεν έφτασαν

Η ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας του Μίχαελ Σκίμπε δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης και κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 2-0 από την Σαουδική Αραβία στο φιλικό της Σεβίλλης.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σαουδική Αραβία έδινε ένα από τα τελευταία φιλικά της παιχνίδια ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Μουντιάλ, η Ελλάδα από την άλλη βρήκε την ευκαιρία για πειραματισμούς από τη στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας και το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο και η πιο... ομάδα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε παρέταξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με παίκτες που αγωνίζονται στην Super League (συν τον Αλέξανδρο Τζιόλη) για να δει νέα πρόσωπα και να διαμορφώσει άποψη, με τους Έλληνες διεθνείς να προσπαθούν μεν αλλά να μην βγάζουν αρκετή ενέργεια δε, ενώ στάθηκαν άτυχοι και με την άδικη αποβολή του Γιαννούλη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 43'.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Σαουδάραβες "χτύπησαν" δύο φορές την ελληνική άμυνα που εμφάνισε αδυναμίες, στο 19' με τον Αλ Νταουσαρί (κεφαλιά) και στο 80' με τον Κάνου (σουτ), με την "γαλανόλευκη" από την πλευρά της να τα βάζει και με την ατυχία της αφού στις δικές της καλές στιγμές βρήκε... δοκάρι.

Ο Μπακασέτας στο πρώτο μέρος (33') και ο Κουλούρης στο δεύτερο (79') ήταν εκείνοι που έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες για να χριστούν σκόρερ, με το νέο τεστ της Εθνικής να είναι τώρα στις 2 Ιουνίου με αντίπαλο μία ακόμη ομάδα που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ, το Ιράν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ (Μοουαλάντ), Ομ. Χαουσλαουί (62' Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλαουί, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82' Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62' Κάνου), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλαουί (72' Αλ Μουαλάτ).

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας (46' Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46' Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60' Μάνταλος), Μπακασέτας (92' Γαλανόπουλος), Μανιάς (60' Κουλούρης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK