Ήττα στην Ουγγαρία για την Ελπίδων, δυσκολεύει η πρόκριση

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2017 ως μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Ήττα στην Ουγγαρία για την Ελπίδων, δυσκολεύει η πρόκριση
INTIME SPORTS

Τρεις ημέρες μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του Λιχτενστάιν, η Εθνική Ελπίδων δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουγγαρία, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2017.

Οι νεαροί διεθνείς δέχθηκαν γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου από τον Καλμάρ, κατάφεραν ωστόσο να φέρουν το ματς στα ίσα στο 75' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη. Η χαρά των παικτών του Αντώνη Νικοπολίδη κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού στο 78' οι Ούγγροι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Μπεσέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πλέον, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους διεθνείς που βρίσκονται στην πρότελευταία θέση του τέταρτου ομίλου με 6 βαθμούς, την ώρα που στα τελικά της διοργάνωσης προκρίνεται ο πρώτος κάθε γκρουπ και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες.

Οι συνθέσεις

Ουγγαρία: Νάγκι (46' Μπανάι), Χανγκιά, Λενζέρ, Κοτσίς, Κακσκές, Μπεσέ, Μερβό, Καλμάρ, Σαλάι (82' Μπομπάλ), Γκέρα, Φοργκάτς (58' Βάργκα).

Ελλάδα: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Χουχούμης (83' Γιαννούλης), Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Βούρος, Σιώπης (70' Τσιλιανίδης), Μασούρας (58' Βέργος), Μαυρίας, Ιωαννίδης, Φούντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK