Και όμως, ο Δώνης μπορεί να προλάβει τα μπαράζ!

Ο Τάσος Δώνης θα παλέψει μέχρι τέλους για να προλάβει τα παιχνίδια - μπαράζ με την Κροατία και έχει αρχίσει ήδη τη μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Οι σχετικές λεπτομέρειες.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τη στιγμή που ο Τάσος Δώνης τραυματίστηκε στον ώμο, οι πιο πολλοί τον ξέγραψαν από τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η πλήρης αλήθεια είναι ελαφρώς διαφορετική. Ο άσος της Στουτγκάρδης, που υπέστη τη ζημιά στην προπόνηση της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα από άτσαλο μαρκάρισμα συμπαίκτη του, θα το παλέψει και έχει καλές πιθανότητες να προλάβει.

Προς το παρόν και για μερικές ημέρες ακόμα θα φορά τον προστατευτικό νάρθηκα. Παράλληλα όμως θα αρχίσει ασκήσεις ενδυνάμωσης για να είναι απολύτως έτοιμος για προπονήσεις.

Οταν βγάλει το νάρθηκα, μάλλον προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα μπει σε φουλ πρόγραμμα αποκατάστασης και είναι πιθανό να προλάβει-οριακά-πάντως τα ματς με τους Κροάτες.

Εννοείται ότι και το τιμ της Εθνικής ομάδας ενημερώνεται από πρώτο χέρι για την πορεία αποθεραπείας του παίκτη έτσι ώστε ο Σκίμπε να έχει πλήρη και σαφή εικόνα πριν προχωρήσει στις κλήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK