Καραγκούνης: "Κάθε μετάβαση είναι δύσκολη, αλλά όχι κι έτσι"

Με δηλώσεις του στον OTE TV, ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στη νέα εποχή της Εθνικής ομάδας, εκφράζοντας -σε ήπιο τόνο- την αγανάκτησή του για τον αγωνιστικό κατήφορο.

Καραγκούνης: "Κάθε μετάβαση είναι δύσκολη, αλλά όχι κι έτσι"
INTIME SPORTS

"Είναι μια πολύ άσχημη βραδιά για όλους μας. Το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό και σαν αποτέλεσμα και σαν εικόνα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Καραγκούνη.

Αναφερόμενος στη νέα εποχή της Εθνικής είπε: "Κάθε μετάβαση είναι δύσκολη, αλλά όχι σ' αυτό το σημείο. Υπάρχουν κύκλοι και στο ποδόσφαιρο και στις ομάδες, παντού. Είναι δύσκολο να κλείσει ο ένας κύκλος και ν' ανοίξει ο άλλος. Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες παρά να αγωνιστείς στο Μουντιάλ. Γιατί στο Μουντιάλ έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση, είσαι 100% έτοιμος, δεν έχεις πρόβλημα να χάσεις.

Όποιος μας ακούει, θα νομίζει ότι λέμε άσχετα, αλλά τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και με την εμπειρία ξέρω ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τα θεωρητικά εύκολα ματς".

Για την ευθύνη του Κλαούντιο Ρανιέρι είπε: "Σε τέτοιες βραδιές όλα φταίνε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε. Όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα, φταίει το ένα, φταίει το άλλο, όλα φταίνε. Σ' αυτά τα ματς πρέπει να βγάζεις προσωπικότητα και χαρακτήρα. Το είχα πει και το καλοκαίρι, το πιο βασικό είναι να υπάρχει σωστή νοοτροπία κι αυτό να βγαίνει στο γήπεδο. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Ακόμα πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν περισσότερο ταλέντο από τους άλλους, αλλά δεν φτάνει αυτό."

News 24/7

24MEDIA NETWORK