Καραγκούνης: "Με συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη πάνω μου"

Ξέσπασε κατά της ΕΠΟ ο Γιώργος Καραγκούνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αθλητική Κυριακή". Διαβάστε τα όσα δήλωσε για όσα έγιναν μέχρι τη μέρα της απόλυσής του.

Καραγκούνης: "Με συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη πάνω μου"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αθλητική Κυριακή":

"Δέχτηκα προσκλήσεις από παλαιούς συμπαίκτες μου και όχι μόνο μετά την ήττα από τη Ρουμανία για να μπω στην ομάδα και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πείστηκα να το κάνω διότι όλοι ήθελαν να γίνει αυτή η συνεργασία. Ήθελα να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και να μην αρνηθώ.

Όταν είσαι εντός γηπέδου, μπορείς να επηρεάσεις άμεσα τα πράγματα. Όταν είσαι εκτός είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν πατάς ένα κουμπί και πας από τις νίκες σε ήττες, ούτε και το ανάποδο. Όταν παίζαμε εμείς, είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πιστεύαμε πως κάτι θα γινόταν κάθε φορά, θα βάζαμε γκολ και θα νικούσαμε.

Πολύ καλή η συνεργασία μας με τον κ. Ρανιέρι. Μετά από δυο ραντεβού μαζί του, πείστηκα να δεχτώ. Μια χαρά τα πηγαίναμε.

Η διοίκηση της ΕΠΟ από την πρώτη μέρα με την πρόσληψη του κ. Μαρκαριάν είχε πει ο κ. Γκιρτζίκης πως ήταν επιλογή δική μου. Ξεκαθάρισε την θέση της ότι αν δεν πήγαινε καλά, θα έφταιγα εγώ. Δεν τον ήθελαν τον κ. Μαρκαριάν, κανένας τους. Στην συνέχεια, είδα ότι έγινε αλλαγή συναισθημάτων. Το διαπίστωσα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ξαφνικά αγαπήθηκε πολύ και ειδικά μετά την παραίτηση δεν μου ζητήθηκε η γνώμη μου. Έφτασε η Ομοσπονδίακαι ενώ είμαι στην άδειά μου, να μου καταγγελθεί η σύμβασή μου. Δεν είχαν την ευθιξία να με πάρουν έστω ένα τηλέφωνο".

"Οι κύριοι της ΕΠΟ με βρήκαν στην Εθνική. Είμαι 25 χρόνια εκεί. Με συκοφάντησαν, έριξαν λάσπη πάνω μου και σπίλωσαν την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια. Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει δικαστικές διαμάχες μαζί μου. Ήρθε δικαστικός κλητήρας να μου στείλει την καταγγελία σύμβασης στο σπίτι μου. Δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι στην Ομοσπονδία 25 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο.

"Από την πλευρά μου δεν θα συνεχίσω τίποτα. Ήθελα να δω αν θα έχει κάποιος το φιλότιμο να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει το οτιδήποτε. Αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε ούτε ένας.

"Μαθαίνεις από την ζωη. Όλο αυτό τον καιρό, δεχόμουν μια λάσπη. Έθεσαν θέμα χρηματικό, συμβολαίου και πολλά. Ξέρουν ποιος είμαι...".

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε τα αποτελέσματα που έκρυβαν κάτω από το χαλάκι τα όποια προβλήματα υπήρχαν".

"Στις 20 του μήνα έχουμε στην Σανγκάη με Ίντερ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ένα τουρνουά και κάνω μίνι προετοιμασία. Είναι πολύ τιμητικό που με καλέσανε". "Ίσως κάποιοι ταρακουνήθηκαν και πίστευαν ότι θα μπορούσα να γίνω και πρόεδρος της Ομοσπονδίας (γέλιο)". "Όποιος φοράει το εθνόσημο, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στην Εθνική ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK