Κρύος ιδρώτας στο κούτελο του Σκίμπε...

O Tάσος Δώνης αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και ο Μίκαελ Σκίμπε αγωνιά για το βαθμό ετοιμότητας του παίκτη του ενόψει του σαββατιάτικου ματς με την Κύπρο στη Λευκωσία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα φίδια άρχισαν να ζώνουν τον Μίκαελ Σκίμπε μετά την προπόνηση της Εθνικής ομάδας την Τετάρτη.

Και αυτό γιατί ο Τάσος Δώνης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ισχίο βάζοντας αστερίσκο στη συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Κύπρο στη Λευκωσία!

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Κώστας Μήτρογλου προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική αποχή, είναι σαφές ότι σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Δώνης, η ομάδα θα αντιμετωπίσει οξύ επιθετικό πρόβλημα.

Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίασε και ο Ανδρέας Σάμαρης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα προλάβει το ματς του Σαββάτου στο οποίο η Εθνική χρειάζεται τη νίκη και μόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK