Ξεχάστε το... 12άρι από τους Κύπριους

Ο Ηλίας Χαραλάμπους εξήγησε γιατί η Κύπρος θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ με την Ελλάδα και δεν θα της χαριστεί στο ελάχιστο.

Ξεχάστε το... 12άρι από τους Κύπριους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ντουζ πουάν; Γκρες. Μετρημένες είναι οι φορές που η Κύπρος δεν έχει ψηφίσει ως κορυφαίο τραγούδι στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον το ελληνικό, ανεξαρτήτως καλλιτέχνη. Και αντιστρόφως...

Το ποδόσφαιρο όμως έχει τους δικούς του (ηθικούς) κανόνες και ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν σκοπεύει να τους παραβιάσει. Όπως και οι συμπαίκτες του στην εθνική. Μην θεωρήσει, δηλαδή, κανείς πως οι Κύπριοι διεθνείς θ' αφήσουν την Ελλάδα να περάσει νικηφόρα από τη Λευκωσία, μόνο και μόνο επειδή βαθμολογικά έχουν χάσει, σε μεγάλο ποσοστό, το ενδιαφέρον τους.

Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός υποστήριξε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 πως " έχουμε τη δική μας περηφάνια, το δικό μας εθνόσημο, τη δική μας ταυτότητα. Οι παίκτες θα δώσουν όλα για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, θα είμαστε με την Ελλάδα. Δεν είναι Eurovision που μας δίνουν και τους δίνουμε 12 βαθμούς. Νιώθω αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ και την ΕΠΟ που θα με τιμήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK