Μάνταλος: "Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση"

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής παρουσιάστηκε ο Πέτρος Μάνταλος, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, τονίζοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανατραπεί η κατάσταση που διαμορφώθηκε στα προκριματικά του Euro 2016.

Μάνταλος: "Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Real News":

"Ένας κύκλος κλείνει για την εθνική μας κι ένας νέος θα ανοίξει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κοιτάζοντας πίσω, στον κύκλο που κλείνει τώρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να αξιολογήσουμε με καθαρό μυαλό την πορεία μας, να δούμε τι ακριβώς έφταιξε και δεν τα καταφέραμε και να αξιοποιήσουμε ό,τι μάθαμε σε αυτήν τη σειρά αγώνων.

Κοιτάζοντας μπροστά, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι. Η εθνική έχει ποιότητα και διαθέτει παίκτες με εμπειρία. Έχει λοιπόν, το περιθώριο να βελτιώσει τις αγωνιστικές επιδόσεις της και τον χρόνο για να δουλέψει και να εμφανιστεί ανταγωνιστική όταν έρθει η ώρα των παιχνιδιών για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτό φυσικά δεν θα είναι εύκολο και απλό, αλλά θεωρώ ότι είναι ρεαλιστικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK