Με Χολέμπας και Πέτσο η Εθνική Ελλάδας

Η αποχώρηση Μαρκαριάν - Καραγκούνη από την Εθνική σήμανε την επιστροφή του Χολέμπας στην αποστολή.

Με Χολέμπας και Πέτσο η Εθνική Ελλάδας
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας επιστρέφει στις επιλογές της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των προκριματικών αγώνων του Euro 2016 με Φινλανδία (04/9, εντός έδρας) και με Ρουμανία (07/09, εκτός έδρας)), όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο Κώστας Τσάνας, υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός μετά από την παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν, κάλεσε τον αριστερό μπακ της Ρόμα με τον οποίο υπήρξε ρήξη με το προηγούμενο καθεστώς.

Όπως είχε αφήσει να εννοηθεί με συνέντευξή του στο Contra.gr, ο Χολέμπας απουσίασε από τις τελευταίες κλήσεις λόγω του πρώην τεχνικού διευθυντή της Εθνικής, Γιώργου Καραγκούνη.

Ο "Κάρα" αποτελεί κι αυτός παρελθόν, αφού η ΕΠΟ θα καταγγείλει τη σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών, με συνέπεια να ανοίγει ο δρόμος για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Ένα νέο όνομα μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα (αυτοί της Ελλάδας θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω) είναι ο Θάνος Πέτσος. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος της Ράπιντ Βιέννης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρυσι και μετράει ήδη μία διεθνή συμμετοχή το 2011.

Οι κλήσεις των παικτών του εξωτερικού

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε)

Αμυντικοί

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ), Λουκάς Βύντρα (Χαποέλ Τελ Αβίβ)

Μέσοι

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί), Θάνος Πέτσος (Ράπιντ Βιέννης)

Επιθετικοί

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK