"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπέστη προσωρινή απώλεια μνήμης από το σοκ αμέσως μετά από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ταξί που επέβαινε, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να θυμηθεί τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος, όπως αποκάλυψε η αδερφή του.

"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

" Μιλήσαμε το πρωί, ήταν στο νοσοκομείο και περίμενε απλά να του κάνουν κάποια ράμματα. Είναι εντάξει απλά του κάνουν κάποια ράμματα. Δεν ισχύουν τα περί εντατικής που διάβαζα", τόνισε η αδερφή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Star", λίγες ώρες μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης.

"Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε καθόλου. Όταν με πήρε ο Γιάννης, ήταν απλά στο νοσοκομείο δεν ήξερε κάτι άλλο εκείνη την ώρα. Απ' ό,τι ξέρω δεν θυμόταν και τι είχε γίνει από την τρομάρα".

Μόρας: "Είμαστε όλοι καλά"

Ο Βαγγέλης Μόρας, μιλώντας στην ίδια συχνότητα, διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στην Εθνική είναι απολύτως καλά: "Τ ρέχουμε κάνουμε εξετάσεις. Όλα καλά. Όλοι μας είμαστε καλά. Μόνο ο Γιάννης που χτύπησε λίγο το κεφάλι του έκανε ράμματα. Πρέπει να σκοτώθηκε ο οδηγός του άλλου οχήματος".

Το χρονικό του δυστυχήματος

Θυμίζουμε πως νωρίς το πρωί της Δευτέρας (30/3), οι Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης είχαν τροχαίο με ταξί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς απέφυγαν τα χειρότερα, όμως νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος. Οι παίκτες της Εθνικής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.

PHOTOSTORY:

"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

Διαβάστε ακόμη:

Τροχαίο για παίκτες της Εθνικής. Χτύπησαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης

Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα της Εθνικής (PHOTOS+VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK