Ο Καραγκούνης και η κλήση του Γκέκα

Η κλήση του Κλαούντιο Ρανιέρι προς τον Φάνη Γκέκα για την προεπιλογή της Εθνικής ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2016 προκάλεσε εντύπωση. Ποιος ο ρόλος του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο Καραγκούνης και η κλήση του Γκέκα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε τελικά τον Φάνη Γκέκα στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Β. Ιρλανδία. Αυτό από μόνο του συνιστά έκπληξη, αφού τίποτα δεν έδειχνε ότι ο Ιταλός θα καλέσει τον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος είναι αλήθεια πως εντυπωσιάζει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, όμως, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Ιταλού και... έβαλε το χεράκι του για να κληθεί ο έμπειρος στράικερ στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ρανιέρι προβληματίστηκε με τον Γκέκα και για το αν θα έπρεπε να τον καλέσει στην Εθνική μετά τα δύο γκολ που έβαλε κόντρα στην Φενέρ και ζήτησε την γνώμη του "τυπάρα". Εξάλλου γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελε τον Καραγκούνη στο πλευρό του στην Εθνική ομάδα. Για να τον συμβολεύει όταν πρέπει να του τονίζει αυτά που ίσως να μη βλέπει.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον Γκέκα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε στην απόφαση να του δώσει μία ευκαιρία και να τον καλέσει στην ελληνική ομάδα, τουλάχιστον στην προεπιλογή. Εννοείται πως αυτό δεν έγινε χαριστικά ούτε γιατί του το υπέδειξε ο Καραγκούνης. Ο Ιταλός άκουσε αυτά που ήθελε, σκέφτηκε την ομάδα και το τι μπορεί να προσφέρει ο Ελληνας στράικερ και τελικά προχώρησε στη συγκεκριμένη κλήση.

Διαβάστε ακόμη:

Στην προεπιλογή ο Γκέκας

Γκέκας: "Είμαι μεγάλος, άσχετος και δεν βάζω γκολ"

"Φάνης Γκέκας, ο Θεός των γκολ!"

Ο Γκέκας "ξέρανε" την Φενέρμπαχτσε με δύο γκολ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK