Ο Σκίμπε μίλησε σαν να ξέρει το μέλλον του

Κάτι γνωρίζει, έχει ίσως συνεννοηθεί με κάποιον στην ΕΠΟ ή απλά πρόκειται για κάποιο δικό του προαίσθημα που το εκδήλωσε; Γιατί αμέσως μετά το 0-0 με τους Κροάτες και τον αποκλεισμό της Εθνικής, ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε σαν να ξέρει ότι συνεχίζει ως ομοσπονδιακός.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI

Ο Μίχαελ Σκίμπε αφήνει πίσω τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο και θέτει ως στόχο την πρόκριση στα τελικά του επόμενου EURO. Μένει; Μακάρι να γνωρίζαμε. Ο ίδιος πάντως άφησε να εννοηθεί, απ' όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV, πως έχει εξασφαλισμένη θέση στον εθνικό πάγκο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Γερμανός προπονητής, αφού ανέφερε πως " η ομάδα πολέμησε, έδειξε πως μπορούσε" και ότι " προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα του Ζάγκρεμπ", μίλησε για την επόμενη ημέρα. Μπήκε δηλαδή στο ψητό...

" Πάμε τώρα για το Πανευρωπαϊκό σε δυο χρόνια. Παίξαμε 12 αγώνες και μόνο σ' έναν δεν τα πήγαμε καλά, αυτόν στο Ζάγκρεμπ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να φτάσουμε στο Πανευρωπαϊκό.

Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι. Αλλά δεν πρέπει ξεχνάμε ότι φτάσαμε από τελευταίοι σ' ένα γκρουπ με τα Φαρόε και φτιάξουμε ένα σύνολο με διαφορετική νοοτροπία. Η ομάδα δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά θα συνεχίσει δυνατή. Έχουμε ποιότητα, παίζουμε με καρδιά, πρέπει απλώς ν' αναζητήσουμε περισσότερους επιθετικούς γιατί μόνο τον Μήτρογλου έχουμε που είναι top class και ο Δώνης που έρχεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK