Ο Τσίπρας, ο Αρντά Τουράν και η Μπαρτσελόνα

Εκτός από τα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε και εκείνα της Τουρκίας και στη μικρή συνομιλία που είχε με τον Αρντά Τουράν, του αποκάλυψε πως υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα. Δείτε το VIDEO.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Τρίτη (17/11) στην Κωνσταντινούπολη και στο περιθώριο της επίσκεψής του, έδωσε το "παρών" στο "Φατίχ Τερίμ", όπου παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία.

Αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπου συνομίλησε με τους διεθνείς και τον Μίχαελ Σκίμπε. Στη συνέχεια, μαζί με τον Νταβούτογλου βρέθηκαν και στα αποδυτήρια της Τουρκίας. Εκεί ο αρχηγός της ομάδας, Αρντά Τουράν, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα του αποκάλυψε πως υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τσίπρας στο στόχαστρο του twitter

Στα αποδυτήρια της Εθνικής ο Τσίπρας

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα