"Ο Χολέμπας εκνευρίστηκε, αλλά δεν πέταξε την φανέλα του"

Η ΕΠΟ με ενημέρωσή της τόνισε πως ο Χολέμπας εκνευρίστηκε μετά το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά δεν πέταξε ποτέ τη φανέλα του!

"Ο Χολέμπας εκνευρίστηκε, αλλά δεν πέταξε την φανέλα του"
Χολέμπας-Εθνική Ελλάδας INTIME SPORTS

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Ομάδας για τον αγώνα με την Ουγγαρία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016, έγινε η παρακάτω ενημέρωση σχετικά με το περιστατικό με τον Χοσέ Χολέμπας μετά το παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, όπου η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 3-1:

"Ένα -δήθεν- περιστατικό προσέλαβε μεγάλη έκταση, κυρίως σε διαδικτυακά Μέσα, αμέσως μετά τον αγώνα της Εθνικής στο Μπέλφαστ. Αφορά στον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος κρίθηκε και κατακρίθηκε διότι, όπως γράφτηκε, πέταξε τη φανέλα του εκνευρισμένος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, την ώρα που οι συμπαίκτες του χαιρετούσαν τους Έλληνες φιλάθλους στην εξέδρα του γηπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χοσέ ήταν εκνευρισμένος και γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς να του ζητήσει το λόγο. Αναγνωρίζουμε σε όλους το δικαίωμα να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, όπως μπορούν. Εκνευρισμένος ήταν ο Χοσέ, άλλωστε, διότι η Εθνική ηττήθηκε. Στην ήττα άλλος δεν μιλιέται, άλλος βρίζει, άλλος νευριάζει. Και στη νίκη το ίδιο. Άλλος γελάει, άλλος φωνάζει κι άλλος κλαίει. Ο Χοσέ εκνευρίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά δεν είναι αλήθεια ότι πέταξε τη φανέλα του.

Όποιος ήταν στο γήπεδο (και σε αυτή την αίθουσα βρίσκονται αρκετοί) μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Αυτή η διευκρίνηση δεν γίνεται ως μάθημα υπεύθυνης ενημέρωσης και δημοσιογραφίας. Όμως, δεν τιμά κανέναν να υπερβαίνει το όριο που διαχωρίζει το "γράφω και λέω ό,τι θέλω" (δικαίωμα αναφαίρετο για όλους) με το "γράφω ό,τι να ναι".

Διαβάστε ακόμη:

Επεισόδιο με Χολέμπας

News 24/7

24MEDIA NETWORK