Ο Ζέκα μιλά για τον ελληνικό εθνικό ύμνο

Ο Κάρλος Ζέκα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τα γαλανόλευκα, ενώείναι έτοιμος για το ματς με το Βέλγιο αλλά και να ψάλλει τον εθνικό ύμνο, αφού έκανε και πρόβα πριν την ορκωμοσία του, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Ο Ζέκα μιλά για τον ελληνικό εθνικό ύμνο

Ο Ζέκα μετά την πρώτη προπόνηση με τα γαλανόλευκα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος και όπως δηλώνει έχει μάθει και τον εθνικό ύμνο.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην εφημερίδα "Τα Νέα":

"Όλα καλά. Αλλά είναι η αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες είχα άγχος. Όλοι με υποδέχθηκαν καλά, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, νιώθω ωραία στην Εθνική και έτοιμος να βοηθήσω", ανέφερε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στους "Πορτογάλους", Σάμαρη και Μήτρογλου: "Εκείνος (σ.σ. Σάμαρης) μιλούσε πορτογαλικά και εγώ ελληνικά! Δεν γνωρίζει την γλώσσα (σ.σ. Μήτρογλου)".

Για το αν μπορεί να ψάλλει τον εθνικό ύμνο, απάντησε: "Νομίζω ναι. Μπορώ να το κάνω. Έκανα και πρόβες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας".

Για τον συγκάτοικό του στην εθνική, είπε πως "αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου στο δωμάτιο"και για το νούμερο της φανέλα του: "Το 8".

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: "Μια χαρά τα βλέπω, ο Τζαβέλλας είναι αυτός που κάνει τις πλάκες".

Τέλος, για το γεγονός πως ακόμη και φίλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εκτιμούν τις δυνατότητές του, απάντησε: "Ξέρω ότι χαίρονται που θα φορώ τη φανέλα της εθνικής ομάδας, μου το λένε και στον δρόμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK