Οι δηλώσεις των διεθνών: "Να αποβάλλουμε το μικρόβιο της ήττας"

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν οι Έλληνες διεθνείς στην κάμερα του OTE TV αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης του "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Φινλανδία.

Οι δηλώσεις των διεθνών: "Να αποβάλλουμε το μικρόβιο της ήττας"
INTIME SPORTS

Παναγιώτης Κονέ: "Δείξαμε πείσμα, αλλά πρέπει ν' αποβάλλουμε το μικρόβιο της ήττας. Είμαστε μια νέα ομάδα σε ηλικία όχι σε εμπειρίες, κατεβαίνουμε για να δώσουμε το 100%, παίζουμε κατά διαστήματα καλά, αλλά παρά τις φάσεις δεν σκοράραμε. Μας λείπουν οι νίκες. Όσο καλά κι αν παίζεις, το ηθικό δεν ανεβαίνει χωρίς νίκες. Προσπαθήσαμε πάντως. Μέσα από τις εμφανίσεις αυτές θα χτιστεί η ομάδα, οφείλουμε όμως να παίρνουμε αποτελέσματα. Τώρα δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε για το τι φταίει. Έχουν πάρει θέση ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Εμείς είχαμε μαζευτεί και είχαμε πει να κάνουμε μια νέα αρχή. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Οφείλουμε ν' αποκτήσουμε νοοοτροπία νικητή. Να χτίσουμε μια ομάδα που μέχρι το 90' θα παλεύει και κάθε αντίπαλος θα έχει δύσκολο έργο. Αυτό που είσαμε ήταν ότι οι Φινλανδοί περίμεναν πιστεύοντας ότι θα σκοράρουν".

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: "Ήμασταν καλύτεροι απ’ ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε ενέργεια και ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Χωρίς να απειληθούμε και από μια κόντρα φάγαμε γκολ. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και πολλά πράγματα. Εδώ που έχουμε έρθει, πρέπει να ζούμε με αυτό. Να βλέπουμε τις αδυναμίες και να προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να κατεβάζουμε το κεφάλι και να φεύγουμε. Στο αποψινό παιχνίδι για 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε ενέργεια, αλλά δεν είχαμε και τύχη. Παλιότερα σε πολλά παιχνίδια με τον Σάντος νικούσαμε με μισό-μηδέν. Τώρα γίνεται το αντίθετο. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, ούτε αποφεύγουμε τα προβλήματα και νομίζω ότι στο τέλος μπορούμε να βγούμε νικητές απ’ αυτή τη δοκιμασία. Στα επόμενα ματς πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο βελτιωμένο για την επόμενη διοργάνωση. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα -όχι όπως των περασμένων χρόνων και πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο εξωτερικό, αλλά δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα όπως παλιά. Ίσως επειδή έφυγαν πολλά παιδιά με εμπειρία. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε και να δείξουμε καλύτερη εικόνα στο μέλλον".

Χρήστος Αραβίδης: "Είχαμε ευκαιρίες και ενέργεια τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι δεν μας απείλησαν σε κανένα σημείο και μια άτυχη στιγμή έφερε το γκολ. Οι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν, όμως πρέπει να κοιτάμε το μέλλον για να κάνουμε κάτι στα επόμενα ματς. Καθαρά από ατυχία δεχτήκαμε γκολ, αφού δεν νιώσαμε πίεση. Η Εθνική και τα παιδιά έχουν δείξει ότι τίποτα δεν είναι στην τύχη και πως κανένας δεν έχει σκοπό να αφήσει την ομάδα να χαροπαλεύει, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο".

Αλέξανδρος Τζιόλης: "Έχω την εντύπωση πως η ομάδα έδειξε πάθος και θέληση, αλλά μας έλειψε ο τρόπος για να κερδίσουμε. Όταν πάει κάτι στραβά είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Σήμερα θέλαμε τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Φινλανδία 0-1

Τα καλύτερα tweets για το Ελλάδα-Φινλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK