Ούτε ο Μαρκαριάν στην κλήρωση του Μουντιάλ 2018

Χωρίς τον Σέρχιο Μαρκαριάν η ελληνική αποστολή που θα βρεθεί στη Ρωσία για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Μετά από τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Καραγκούνη, απών από την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 θα είναι και ο προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Η ελληνική αντιπροσωπεία πετάει την Παρασκευή για Αγία Πετρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση το Σάββατο (18:00 ώρα Ελλάδας), αλλά εν τέλει και η θέση του Ουρουγουανού προπονητή θα μείνει κενή στο αεροπλάνο, όπως σας είχε προϊδεάσει το Contra.gr.

Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί εδώ και μέρες και αφορούσαν 5 άτομα. Πλην των δύο απόντων, ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, και ακόμα δύο στελέχη της Ομοσπονδίας.

Προς το παρόν, η απουσία Μαρκαριάν δεν μπορεί να αξιολογηθεί με ασφάλεια, αφού είναι πιθανό ο 70χρονος προπονητής να μην ήθελε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Εξάλλου, σε περίπτωση αποχώρησης του Γιώργου Καραγκούνη από το πόστο του, τότε ο Μαρκαριάν αναμένεται να παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς Καραγκούνη στην κλήρωση του Μουντιάλ

Τελειωμένος ο Καραγκούνης