Ούτε ο Μαρκαριάν στην κλήρωση του Μουντιάλ 2018

Χωρίς τον Σέρχιο Μαρκαριάν η ελληνική αποστολή που θα βρεθεί στη Ρωσία για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ούτε ο Μαρκαριάν στην κλήρωση του Μουντιάλ 2018

Μετά από τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Καραγκούνη, απών από την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 θα είναι και ο προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Η ελληνική αντιπροσωπεία πετάει την Παρασκευή για Αγία Πετρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση το Σάββατο (18:00 ώρα Ελλάδας), αλλά εν τέλει και η θέση του Ουρουγουανού προπονητή θα μείνει κενή στο αεροπλάνο, όπως σας είχε προϊδεάσει το Contra.gr.

Τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί εδώ και μέρες και αφορούσαν 5 άτομα. Πλην των δύο απόντων, ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, και ακόμα δύο στελέχη της Ομοσπονδίας.

Προς το παρόν, η απουσία Μαρκαριάν δεν μπορεί να αξιολογηθεί με ασφάλεια, αφού είναι πιθανό ο 70χρονος προπονητής να μην ήθελε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά. Εξάλλου, σε περίπτωση αποχώρησης του Γιώργου Καραγκούνη από το πόστο του, τότε ο Μαρκαριάν αναμένεται να παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς Καραγκούνη στην κλήρωση του Μουντιάλ

Τελειωμένος ο Καραγκούνης

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ