Παπασταθόπουλος: "Σταματάω, αν..."

Φέρει βαρέως τη... ρετσινιά του αποτυχημένου με την Εθνική ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βιώσει κάτι ανάλογο στην επόμενη προκριματική διαδικασία. Διαβάστε τι δήλωσε για το μέλλον του.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Παπασταθόπουλος EUROKINISSI

Πώς είναι το κλίμα μετά από έναν (εθνικό) αποκλεισμό; Μουντό, συννεφιασμένο. Κλίμα που αποτυπωνόταν στο πρόσωπο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όταν κλήθηκε να μιλήσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την επόμενη ημέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μην νομίσεις πάντως πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν έχει κίνητρο να συνεχίσει. Έθεσε πάντως ψηλά τον πήχη γιατί " το EURO θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους μεγαλύτερους από εμάς. Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, αν δεν προκριθούμε ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ δηλαδή σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK