POLL: Ποιον θέλετε στον πάγκο της Εθνικής;

Αναστασιάδης, Μίτσελ, Νιόπλιας, Γιολ και πολλοί ακόμα υποψήφιοι για την Εθνική Ελλάδας. Εσείς ποιους προτιμάτε;

POLL: Ποιον θέλετε στον πάγκο της Εθνικής;
τσιώλης-μίτσελ-μαρκαριάν-αναστασιάδης-γιολ

Το άγνωστο μέλλον του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική Ελλάδας ίσως ανοίξει τον δρόμο για ένα νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τα "ηνία" της γαλανόλευκης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προλάβει το "τρένο" του Euro 2016 ή σε μία κίνηση ανασύνταξης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αποτελεί ακόμα παρελθόν για την ΕΠΟ, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά και πιο πιθανό είναι το "διαζύγιο" παρά η παραμονή του.

Σε περίπτωση που δεν αντιστραφεί το κλίμα, όμως, θα αναγκαστούν μέσα σε λιγότερο από μισό χρόνο να επαναλάβουν τη διαδικασία αναζήτησης εθνικού προπονητή, με στόχο να... συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ονόματα όπως ο Μάρτιν Γιολ και ο Άγγελος Αναστασιάδης πιθανότατα να επανέλθουν στο προσκήνιο, όπως συνέβη και μετά από την αποπομπή Κλάουντιο Ρανιέρι. Αμφότεροι με διακρίσεις και με επικριτές, αμφότεροι δίχως άλλες υποχρεώσεις που θα τους εμπόδιζαν να αναλάβουν τον πάγκο τούτη τη στιγμή.

Το όνομα του Σάκη Τσιώλη επίσης είχε ακουστεί κατά καιρούς για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα περιπλέκει τα πράγματα. Εάν τελικά υποβιβαστούν οι Φαίακες, τότε τα πάντα αλλάζουν και ο 56χρονος Καρδιτσιώτης μπαίνει κι αυτός στο κόλπο της διαδοχής.

Ένας προπονητής που επίσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από την ΕΠΟ είναι ο Μίτσελ. Η Ομοσπονδία καλόβλεπε την περίπτωσή του όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι πλέον ο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης που καλόβλεπε με τη σειρά του ο Μίτσελ δεν είναι ελεύθερος, θα μπορούσε να υπάρξει μία προσέγγιση.

Υπάρχουν ακόμα δύο προπονητές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και που επί του παρόντος δεν είναι δεσμευμένοι με κάποιο συμβόλαιο. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ο ένας, ο οποίος αποχώρησε μετά από μισή σεζόν στον Ατρόμητο με θετικό πρόσημο, ενώ ο Τιμούρ Κετσμπάγια που ακούστηκε ακόμα και για τη Νιούκαστλ τον Ιανουάριο, έχει και το πλεονέκτημα της 5ετούς πείρας σε πάγκο εθνικής ομάδας (Γεωργία 2009-2014).

Φυσικά, σε αυτά τα ονόματα μπορούν να προστεθούν και πολλά ακόμη τόσο από την ελληνική όσο και από την ξένη αγορά.

Το Contra.gr σας καλεί να πάρετε θέση και να δώσετε ένα πρώτο στίγμα της επιθυμίας σας για το ποιος θα πρέπει να κάθεται από εδώ και πέρα στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Πάρτε μέρος στο poll και δείτε τα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Φάκελος Εθνική ομάδα: Η αλήθεια

Η κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ

Το προφίλ των αντιπάλων της Εθνικής

Το πρόγραμμα της Εθνικής

Χωρίς Μαρκαριάν στην κλήρωση

Τελειωμένος ο Καραγκούνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK