Πρόβλημα ο Μανωλάς, μένει εκτός αποστολής

Ο Κώστας Μανωλάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για τα ματς με Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία.

Πρόβλημα ο Μανωλάς, μένει εκτός αποστολής
INTIME

Δίχως τον Κώστα Μανωλά θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στα ματς κόντρα στη Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, όπως και διαπιστώθηκε και στην μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή του Κώστα Τσάνα.

Παρά την απουσία του Μανωλά όμως ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν προτίθεται να καλέσει κάποιον παίκτη στη θέση του. Έτσι τα στόπερ για τα δύο παιχνίδια θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Μόρας και Τζανετόπουλος. Εκτός λόγω τραυματισμού θυμίζουμε πως παραμένει και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Διαβάστε ακόμη:

Τζανετόπουλος αντί Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Εθνική

Με Αθανασιάδη, Μάνταλο, Πέλκα η αποστολή της Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK