Ρεχάγκελ και πολλές εκπλήξεις στο φιλικό της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο!

Αντίστροφα μετρούν στο Ηράκλειο της Κρήτης για το μεγάλο διεθνές φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα λάβει χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 7 Ιουνίου.

Ρεχάγκελ και πολλές εκπλήξεις στο φιλικό της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο!
karagounis rehagel ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντιμέτωπες θα τεθούν η Εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro του 2004 και η Ιντερ που κατέκτησε το Champions League στο Μόναχο το 2010. Τη φιλική αναμέτρηση διοργανώνει η ΕΠΣΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Μάλιστα, για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, οι τιμές των εισιτηρίων είναι σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Για τους ενήλικες ένα εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μόλις 1 ευρώ.

Οσον αφορά στις διάφορες εκδηλώσεις, όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι του σπουδαίου φιλικού, αναμένονται πολλές εκπλήξεις τόσο πριν από τη σέντρα όσο και τις προηγούμενες μέρες σε διάφορα μέρη του Ηρακλείου. Μάλιστα, στην Κρήτη αναμένεται να ταξιδέψει και ο Οτο Ρεχάγκελ, ο πρωτεργάτης της σπουδαίας επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου πριν από 13 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκους Τζώρτζογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio", "Πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο μία ώρα πριν από τη σέντρα γιατί θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί τότε δεν θα μιλάμε για εκπλήξεις. Επίσης, θα είναι παρών ο κύριος Ρεχάγκελ σε κάποια event που θα ξεκινήσουν στην πόλη του Ηρακλείου από το βράδυ της Δευτέρας. Παράλληλα, θα υπάρξουν events με την συμμετοχή των παικτών των δύο ομάδων ώστε ο κόσμος να μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να ζήσει κάτι μοναδικό".

Το φιλικό της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο θα αρχίσει στις 20:30, ενώ η τηλεοπτική του κάλυψη θα γίνει από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport.

News 24/7

24MEDIA NETWORK