Ροντρίγκες-Κουαδράδο: Οι δύο κίνδυνοι για την Εθνική

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Κολομβία, ο Θέμης Καίσαρης αναλύει τους δύο παίκτες που μπορούν να "πληγώσουν" την ομάδα του Σάντος.

Ροντρίγκες-Κουαδράδο: Οι δύο κίνδυνοι για την Εθνική

Ακόμα και με τον Φαλκάο εκτός, η Κολομβία δεν στερείται ποιότητας και αστέρων. Τόσο που παίκτες σαν τον Φρέντι Γκουαρίν της Ίντερ ή τον Τζάκσον Μαρτίνες αναμένεται να κάτσουν στον πάγκο κόντρα στην Εθνική.

Με τη βοήθεια του βίντεο, πάμε να δούμε τους δύο που θα βλέπουμε περισσότερο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας μας στο Μουντιάλ. Επικίνδυνοι όποιοι ξεκινήσουν απ’τους Μπάκα, Ιμπάρμο και Γκουτιέρες, αλλά αυτοί που θα έχουν περισσότερο τη μπαγκέτα, αυτοί που θα μας απειλήσουν περισσότερο είναι ο Ροντρίγκες και ο Κουαδράδο.

Χαμές Ροντρίγκες

Ροντρίγκες-Κουαδράδο: Οι δύο κίνδυνοι για την Εθνική

Με τον Φαλκάο εκτός, το αδιαμφισβήτητο αστέρι. Μεταγραφή 45 εκατομμυρίων ευρώ στη Μονακό, με το 10 στην πλάτη. Στη διάταξη της Κολομβίας ξεκινάει συχνά στα αριστερά της επίθεσης, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι: σπάνια συμπεριφέρεται ως εξτρέμ, παρότι αριστεροπόδαρος. Πρώτο και βασικό μέλημα, να έρθει στον άξονα, να πάρει την μπάλα και να γίνει σημείο αναφοράς της ομάδας.

Επιτελικός, χωρίς μανία με τις ντρίμπλες (μόλις 1.3 ανά παιχνίδι), αλλά με διάθεση να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Εννέα γκολ, αλλά και πρώτος σε ασίστ πέρσι στη Γαλλία με 12 και δεύτερος στη δημιουργία ευκαιριών πίσω απ’τον Βαλμπουενά. Τρέξιμο με την μπάλα, σέντρες, κάθετες, πάσες με το εξωτερικό, φάουλ, κόρνερ. Το βίντεο τα έχει όλα.

Χουάν Κουαδράδο

Ροντρίγκες-Κουαδράδο: Οι δύο κίνδυνοι για την Εθνική


Ο “δαίμονας” της Φιορεντίνα, συμπληρώνει το παιχνίδι του Χαμές. Παίζει στην άλλη πλευρά της Κολομβίας, στα δεξιά, αλλά αυτός με αρκετά διαφορετικό στιλ. Θα πάει στη γραμμή και στο ένας μ’έναν, έχει “μανία” με την ντρίμπλα, κάθε είδους: στο τρέξιμο, εν στάσει, από μέσα, από έξω.

Δεύτερος ντριμπλέρ πέρσι στην Serie Α με 3.5 ανά αγώνα, πρώτος φέτος με 3.7. Περνάει μέσα απ’τους αμυντικούς και βελτιώνεται διαρκώς στο να έχουν αποτέλεσμα οι ντρίμπλες του. Πέντε γκολ και έξι ασίστ πέρσι, έντεκα γκολ και πέντε ασίστ φέτος. “Πονοκέφαλος” για την αριστερή μας πλευρά, όπου αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σχεδόν παραδοσιακά, ακόμα και απέναντι σε πιο ακίνδυνους αντιπάλους. Αυτός είναι.

Διαβάστε ακόμη:

Τι θέλω να δω από την Ελλάδα

Φαλκάο και Μαραντόνα σε εκπομπή για το ματς Κολομβία-Ελλάδα (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK