Ο Μανωλάς χάνει το πρώτο ματς με Κροατία λόγω... Fair Play

Τεράστιο πλήγμα για την Εθνική Ελλάδας πριν την πρώτη μάχη με την Κροατία στα μπαράζ του Μουντιάλ, με τον Κώστα Μανωλά να τιμωρείται λόγω... Fair Play. Ψηφίστε ποιος πιστεύετε πως είναι ο ιδανικός παρτενέρ του Παπασταθόπουλου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΜΑΝΩΛΑΣ (Α) ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΜΑΝΩΛΑΣ (Α) ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από τον αγώνα με την Νάπολι (θλάση) και τελικά μπόρεσε να συμπεριληφθεί στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο στην πρώτη κόντρα με την Κροατία με φόντο το Μουντιάλ 2018 θα θα είναι... θεατής.

Και αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε επίσημα η FIFA, ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα παραβίασε τις αρχές του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα της Κύπρου με την Ελλάδα στο "ΓΣΠ" και έτσι δεν θα το δικαίωμα να δηλώσει "παρών" στον πρώτο αγώνα των δύο εθνικών ομαδων, στις 9 Νοεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.

Σημειώνεται πως η ποινή δεν είναι εφέσιμη και ο Μανωλάς θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων, που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου στο "Καραϊσκάκης".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ:

Ο Κώστας Μανωλάς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για παραβίαση των αρχών του Fair Play στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος-Ελλάδα. Συνεπώς, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των play-offs εναντίον της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, καθώς η ποινή του δεν μπορεί να εφεσιβληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK