Ο Σκίμπε αποθέωσε Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Ο Μίχαελ Σκίμπε έσταξε μέλι για Μανωλά και Παπασταθόπουλο λέγοντας πως κάνουν άμυνα παγκόσμιας κλάσης ενώ στάθηκε στο πάθος που έβγαλε η Εθνική απέναντι στην Κύπρο.

Ο Σκίμπε αποθέωσε Μανωλά και Παπασταθόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 2-0 κόντρα στην Κύπρο αλλά όχι και από την εμφάνιση, σημειώνοντας ωστόσο πως η Εθνική Ελλάδας έδειξε πάθος, ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που το συνέθεσαν ο Κώστας Μανωλάς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

"Χαίρομαι ιδιαίτερα που καταφέραμε και κερδίσαμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο με 2-0. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που περιμέναμε κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε καλή μέρα σήμερα. Συνολικά όμως βάλαμε δυο γκολ και είχαμε και αρκετές ακόμα ευκαιρίες.

Ο Σκίμπε αποθέωσε Μανωλά και Παπασταθόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα, είναι ότι ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά δείχνουμε το πάθος. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ο τραυματισμός του Τζαβέλα που θα λείψει σίγουρα από το ματς με την Εσθονία και του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να επανέλθει στα ματς με τον ΠΑΟΚ και να τον έχουμε και εμείς ξανά μαζί μας το Νοέμβριο", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

"Σίγουρα και η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν ήταν τόσο καλή και δεν κερδίσαμε τόσες πολλές μπάλες και έπρεπε στο κέντρο του γηπέδου να ανεβούμε περισσότερο. Δεν περιμένουμε η άνοδο να είναι πάντα προς τα πάνω, θα υπάρξουν και κάποια εμπόδια που πρέπει να πηδήξουμε.

Ο Σκίμπε αποθέωσε Μανωλά και Παπασταθόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το αθλητικό κομμάτι. Ιδίως τα δυο σέντερ μπακ η άμυνα που κάνουν είναι παγκόσμιας κλάσης και δίνουν στήριγμα και στους υπόλοιπους παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το 2/2 για την Ελλάδα με... δώρα των Κύπριων
Εθνική της παλιάς καλής εποχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK