Το "καρφί" του Μαρτίνεθ εξόργισε τον Ναϊνγκολάν

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ όχι μόνο άφησε τον Ναϊνγκολάν εκτός αποστολής από το ματς με την Ελλάδα αλλά τον "εξέθεσε" και δημόσια. Άμεση η απάντηση από τον μέσο της Ρόμα!

Roma's Radia Nainggolan celebrates after scoring his second goal during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Roma's Radia Nainggolan celebrates after scoring his second goal during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Έκπληξη πρώτου βαθμού ήταν ο αποκλεισμός του Ναϊνγκολάν από τους δύο προσεχείς αγώνες του Βελγίου με Γιβραλτάρ και Ελλάδα στα προκριματικα του Μουντιάλ 2018, με τον άσο της Ρόμα να είναι μεν ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που διαθέτουν οι "κόκκινοι διάβολοι" αλλά τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αφήνει εκτός πλάνων.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο Ισπανός τεχνικός τον τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο για την εν γένει συμπεριφορά του, με τον ίδιο να "εκθέτει" μάλιστα τον συμπαίκτη του Κώστα Μανωλά μέσω δηλώσεών του σε συνέντευξη Τύπου.

Roma's Radia Nainggolan sports a tattoo during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radia Nainggolan sports a tattoo during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

"Ο Ρατζά δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του. Λυπάμαι αλλά όταν συμβαίνει κάτι που τον αφορά, τότε το πράγμα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις από τις κανονικές.

Για να το θέσω απλά, χρειαζόμουν τους καλύτερους παίκτες για αυτά τα δύο παιχνίδια", δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Έβερτον, με τη δήλωση αυτή περί "φόρμας" να προκαλεί την αντίδραση του Ναϊνγκολάν, που δήλωσε:

"Είμαι πολύ απογοητευμένος. Σκοπεύω να επιλύσω αυτή την κατάσταση. Θα κάτσω να σκεφτώ όλα όσα έχουν γίνει αλλά και για το μέλλον μου..."

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK