Σάαφ στο προσκήνιο για Ελλάδα

Ο Τόμας Σάαφ φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να αναλάβουν την Εθνική Ελλάδας.

Σάαφ στο προσκήνιο για Ελλάδα

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται για την Εθνική Ελλάδας, ωστόσο οι αλλαγές στη λίστα των προτεραιοτήτων αλλάζουν συνεχώς, με τελευταία αυτή της προσθήκης του Τόμας Σάαφ στην κορυφή.

Ο Γερμανός τεχνικός φέρεται να αποτελεί τον νέο "εκλεκτό" της ΕΠΟ μετά από το "φιάσκο" με την περίπτωση του "κλεισμένου" Μπερντ Σούστερ. Ο επί 14 χρόνια προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, αφού παραιτήθηκε στο τέλος της σεζόν.

Ο 54χρονος προπονητής αποτελεί κι αυτός πρόταση μάνατζερ στην Ομοσπονδία, ωστόσο εξετάζεται πολύ πιο σοβαρά από άλλες περιπτώσεις.

Μεταξύ αυτών που έχουν γραφτεί στον Τύπο είναι και οι Μάρτιν Γιολ, Φέλιξ Μάγκατ και Γκους Χίντινκ, περιπτώσεις, πάντως, που διαψεύδονται από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δήλωσε προ ημερών ότι έχουν πραγματοποιηθεί επτά μυστικές συναντήσεις με υποψηφίους προπονητές, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν έχει "καρποφορήσει".

Στόχος ήταν ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας να έχει προσληφθεί σε αυτήν τη χρονική στιγμή, ώστε να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα στα δύο τελευταία προκριματικά του Euro 2016 με αντιπάλους τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK