Σάντος: "Η Εθνική θα επιστρέψει στις επιτυχίες,με εξέπληξε η ήττα από τα Φερόε"

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα για το γάμο του Αλέξανδρου Μανιάτογλου, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για την ομάδα που καθοδήγησε από το 2010 έως το 2014, την Εθνική Ελλάδας.

Σάντος: "Η Εθνική θα επιστρέψει στις επιτυχίες,με εξέπληξε η ήττα από τα Φερόε"

Στο "Εθνος" ο νυν προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας είπε τα εξής: «Με λύπησε πολύ που είδα την εθνική ομάδα να χάνει πάλι. Η είδηση της δεύτερης ήττας από τα Νησιά Φερόε σίγουρα ήταν κάτι που δεν περίμενα και με εξέπληξε, καθότι θεωρούσα πως μετά την ήττα του πρώτου αγώνα τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα. Πραγματικά εκτιμούσα πως ήταν σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Εκτιμώ τον κ. Μαρκαριάν, το έργο και την εμπειρία του. Αυτός ζει την ομάδα κάθε μέρα από κοντά και ξέρει καλύτερα τι πρέπει να γίνει ώστε η εθνική ομάδα να χτιστεί σε νέες βάσεις. Γνώμονας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην επόμενη προκριματική φάση».

Ερωτηθείς για τη δική του συμβολή, απάντησε: «Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στις δυνατότητες της ομάδας. Σίγουρα η κατάσταση τώρα είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχουν στελέχη που τα γνωρίζω από τη συνεργασία μας, ικανά να βοηθήσουν για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύω ότι η εθνική ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών».

News 24/7

24MEDIA NETWORK