Σαρρής στο Contra.gr: "Μέχρι τις 29 Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα προπονητή"

"Μέχρι τις 29 Ιουνίου θα έχει τελειώσει το θέμα του προπονητή", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, με δήλωσή που έκανε στο Contra.gr. "Ελπίζουμε ο κ. Σάντος να μείνει μαζί μας μέχρι τον τελικό!" Ποιοι είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του Φερνάντο Σάντος.

Σαρρής στο Contra.gr: "Μέχρι τις 29 Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα προπονητή"

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε στο Contra.gr, στο περιθώριο της παρουσίας του στον Άγιο Κοσμά στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αναφέρθηκε στο θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, θέμα το οποίο -όπως τόνισε- θα έχει λυθεί μέχρι τις 29 Μαϊου (ειρήσθω εν παρόδω, εκείνη τη μέρα η ΕΠΟ έχει διοικητικό συμβούλιο για αρκετά θέματα εκ των οποίων και αυτό).

"Μέχρι τις 29 Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα με τον νέο προπονητή" , τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ ερωτηθείς για το αν αυτός θα επιλεχθεί ανάμεσα στους Μάρκο Ταρντέλι και Μάρτιν Γιολ, τόνισε χαρακτηριστικά: "Δεν είναι μόνο αυτοί, υπάρχουν κι άλλοι" .

Νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας μίλησε στους ποδοσφαιριστές, με αφορμή την πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης: "Θέλω να σας ευχηθώ καλή αρχή στο πιο ωραία ταξίδι της ζωής σας και της καριέρας σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλο αυτό το διάστημα", τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες και πρόσθεσε:

"Ο κ. Σάντος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά εμείς ελπίζουμε να μείνει μέχρι τις 13 Ιουλίου, στον τελικό του Μουντιάλ!"

Ο Γιώργος Σαρρής είχε τετ α τετ με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία και με τον Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλλαγές για να... καπνίζουν οι Έλληνες διεθνείς, διαψεύδει η ΕΠΟ

Σχόλιο Κώστα Κεφαλογιάννη: Ο επόμενος προπονητής της Εθνικής

Φετφατζίδης: "Πιο δυνατές Κολομβία και Ακτή"

Τα γλυκά του Κώστα Μήτρογλου (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK