Στο πλάι των τριών διεθνών η ΕΠΟ, μεταβαίνει στη Βερόνα ο Καραγκούνης

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο team manager της Εθνικής, Βαγγέλης Μαχαίρας, θα βρεθεί στη Βουδαπέστη για να δει τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη, ενώ το προσεχές διάστημα ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στη Βερόνα.

Στο πλάι των τριών διεθνών η ΕΠΟ, μεταβαίνει στη Βερόνα ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Στη Βουδαπέστη θα βρεθεί ο team manager της Εθνικής Ελλάδας, Βαγγέλης Μαχαίρας, για να επισκεφθεί τους τρεις διεθνείς, Γιάννη Φετφατζίδη, Βαγγέλη Μόρα και Παναγιώτη Ταχτσίδη, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας (30/03) είχαν τροχαίο στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Οι παίκτες της Εθνικής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.

Παράλληλα, εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για να δει από κοντά την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη ο team manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βαγγέλης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην ουγγρική πρωτεύουσα σε μία ώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας. Οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές".

Διαβάστε ακόμα:

Τροχαίο για παίκτες της Εθνικής. Χτύπησαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης

Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα της Εθνικής (PHOTOS+VIDEO)

"Ο Φετφατζίδης δεν θυμόταν τι είχε γίνει από το σοκ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK