Σχέδιο απόδρασης από το Μπέλφαστ

H Eθνική δεν έχει να διεκδικήσει κάτι στο βαθμολογικό κομμάτι από την αποψινή αναμέτρησή της με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (21:45).

Σχέδιο απόδρασης από το Μπέλφαστ
INTIME SPORTS

Εχει να διεκδικήσει όμως κάτι απείρως σημαντικότερο που είναι η χαμένη της αγωνιστική τιμή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη σ' αυτόν τον προκριματικό όμιλο και έχει μπροστά της μόλις δύο ευκαιρίες για να πάρει έστω ένα τρίποντο.

Ο Κώστας Τσάνας θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει με στόχο τη νίκη. Επιτέλους τη νίκη. Γι' αυτό λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Κονέ, Φορτούνης, Καρέλης και Μήτρογλου.

Θέση επίσης διεκδικούν οι Τζιόλης στον άξονα, Αραβίδης στο ένα φτερό της επίθεσης και με πολύ λιγότερες πιθανότητες ο Αθανασιάδης.

Το 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει αφού έτσι και αλλιώς λειτούργησε καλά, τουλάχιστον στο ανασταλτικό κομμάτι, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.

Η Βόρεια Ιρλανδία, πρωτοπόρος του ομίλου με 17 βαθμούς, τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης με μία ακόμη νίκη. Το γήπεδο του υπό ανακατασκευή Γουίντσορ Παρκ θα είναι γεμάτο (11.200 θεατές) αλλά οι Βορειοιρλανδοί θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Λάφερτι, που ειρήσθω εν παρόδω αποτελεί και μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK