Τελειώνει ο Ρανιέρι

Το συμβόλαιο είναι το μεγάλο "αγκάθι" για να επισημοποιηθεί το τέλος του Κλαούντιο Ρανιέρι από την Εθνική Ελλάδας. Ο Γιώργος Σαρρής έχει πάρει την απόφαση να τελειώσει τον Ιταλό και το Σάββατο θα έχει συνάντηση μαζί του.

Τελειώνει ο Ρανιέρι

Σύσκεψη με τους συνεργάτες του είχε ο Γιώργος Σαρρής αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής από τα Νησιά Φαρόε στο Φάληρο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπερ σημαίνει πως είμαστε πολύ κοντά πλέον στη λύση συνεργασίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο κ. Σαρρής θα συναντηθεί το πρωί του Σαββάτου με τον Ιταλό τεχνικό για να συζητήσουν το "διαζύγιο" και το πως θα έρθει αυτό, αφού η αποζημίωση του Ιταλού προπονητή είναι ένα "αγκάθι" στο όλο θέμα. Βλέπετε, σε περίπτωση απόλυσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να πάρει όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρανιέρι συμφώνησε να αναλάβει την ελληνική ομάδα έναντι 800.000 ευρώ τον χρόνο, συν διάφορα μπόνους, όπως αυτό σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016.

Οσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, είναι νωρίς να γίνουν εικασίες, η αλήθεια όμως είναι ότι ακούστηκε το όνομα του Κώστα Τσάνα ως μια λύση για το μεταβατικό στάδιο μέχρι να έρθει ο επόμενος προπονητής.

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα-Νησιά Φαρόε 0-1

Τα tweets για τον διασυρμό

Σαρρής: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για Ρανιέρι"

Ρανιέρι: "Δεν παραιτούμαι"

Τοροσίδης: "Δεν ξέρω τι να πω..."

Καραγκούνης: "Οχι κι έτσι"

Η βαθμολογία του ομίλου μας

News 24/7

24MEDIA NETWORK