Τηλέφωνα Ρανιέρι σε παίκτες

Τα στενά χρονικά περιθώρια "υποχρεώνουν" τον Κλαούντιο Ρανιέρι να επικοινωνεί τηλεφωνικώς με Έλληνες διεθνείς, προκειμένου να διερευνήσει την κατάσταση που βρίσκονται. Η συνομιλία με τον Γιώργο Σαμαρά, η υπόσχεση του Κώστα Μήτρογλου και το σπίτι στα νότια προάστια.

Τηλέφωνα Ρανιέρι σε παίκτες
INTIME SPORTS

O Κλαούντιο Ρανιέρι έζησε τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα, εν συνεχεία αποχώρησε για το Μονακό και θα επιστρέψει, προκειμένου να βάλει μπρος στο σχεδιασμό της Εθνικής ομάδας ενόψει Σεπτεμβρίου.

Ο 62χρονος τεχνικός έχει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας κι έχει μείνει ενθουσιασμένος από την επιθετική φιλοσοφία που έδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Τις ημέρες που πέρασαν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε επαφές με ανθρώπους της ΕΠΟ και Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Σαμαράς κι ο Κώστας Μήτρογλου, τους οποίους θεωρεί παίκτες κλειδιά για την επιθετική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Τηλέφωνα Ρανιέρι σε παίκτες

Η επικοινωνία με τον "Σαμ" έγινε τηλεφωνικώς, αφού ο παίκτης βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη, ενώ αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο παίκτης διαβεβαίωσε τον προπονητή ότι θα του παρέχει άμεση ενημέρωση μόλις υπογράψει σε ομάδα.

Αναφορικά με τον Μήτρογλου, η επικοινωνία έγινε από ανθρώπους της ομοσπονδίας, στους οποίους ο παίκτης τόνισε ότι αυτό το καλοκαίρι διανύει την πιο σκληρή προετοιμασία της καριέρας του ελέω Φέλιξ Μάγκατ. Ο επιθετικός της Φούλαμ διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος για τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Τηλέφωνα Ρανιέρι σε παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Ρανιέρι έχει αρχίσει να επικοινωνεί με διεθνείς, προκειμένου να διερευνήσει την κατάστασή τους, καθώς δεν έχει τα χρονικά περιθώρια για να δει τη "γαλανόλευκη" σε κάποιο φιλικό πριν από το επίσημο ματς με την Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατέληξε στα νότια προάστια για τη μόνιμη κατοικία του, καθώς είναι λάτρης της ελληνικής θάλασσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK