Τι είπε ο Σούκερ στον Βασιλειάδη και τον "τρέλανε"

Πώς ένα εκ πρώτης όψεως τυπικό τετ-α-τετ του Γιώργου Βασιλειάδη με τον Νταβόρ Σούκερ άφησε... άγαλμα τον Ελληνα Υπουργό.Τι ήξερε γι' αυτόν ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποστολή της Κροατίας ήταν απίστευτα διαβασμένη το βράδυ της Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όχι μόνο στο αγωνιστικό επίπεδο.

Παράδειγμα συγκεκριμένο: όταν ο Γιώργος Βασιλειάδης έσπευσε να καλωσορίσει στο γήπεδο τον πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας Νταβόρ Σούκερ, ο βετεράνος γκολτζής και φορ (μεταξύ άλλων) των Σεβίλλης και Ρεάλ Μαδρίτης άφησε τον Έλληνα Υπουργό με ανοιχτό το στόμα!

Τι ακριβώς του είπε; " Ξέρετε, γνωρίζω ότι υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό!"

Βλέπετε ο επικεφαλής της κροατικής ομοσπονδίας είχε φροντίσει να μάθει ακόμη και τις αθλητικές προτιμήσεις του Υπουργού που -έτσι και αλλιώς- θα συναντούσε στο γήπεδο.

Οι δύο άνδρες, μετά την αρχική έκπληξη του Βασιλειάδη, τα είπαν σε χαλαρούς ποδοσφαιρικούς τόνους και φυσικά θυμήθηκαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Σεβίλλη τη σεζόν 1995-96, όταν ο Σούκερ, με το φάουλ-γκολ που είχε πετύχει στο παλιό "Γεώργιος Καραϊσκάκης", είχε αποκλείσει στην παράταση τους "ερυθρόλευκους", διαμορφώνοντας το 2-1.

Ένα γκολ που είχε αφήσει με το... παράπονο τον τότε έφηβο Γιώργο Βασιλειάδη.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK