Τιμήθηκε από τον "Γαλανόλευκο Φάρο" ο Καραγκούνης

O Γιώργος Καραγκούνης τιμήθηκε από τον "Γαλανόλευκο Φάρο".

Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σημαίνει Γιώργος Καραγκούνης.

Δεν θα μπορούσε έτσι ο τυπάρας" να αγνοηθεί από τον "Γαλανόλευκο Φάρο", κάθε άλλο. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας τιμήθηκε το Σάββατο από το σύνδεσμό για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Από το 1999 μέχρι το 2014 είδαμε πώς πήγε η Εθνική όταν έπαιζε ο Γιώργος. Τον ευχαριστούμε πολύ. Ευχόμαστε να σε δούμε ξανά στην Εθνική, γιατί Εθνική χωρίς εσένα δεν υπάρχει», είπε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Νίκος Φλέκας.

Στον «τυπάρα» δόθηκε ως αναμνηστικό το εισιτήριο του πρώτου αγώνα του Euro 2004 απέναντι στην Πορτογαλία στο ματς δηλαδή στο οποίο είχε ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη με το δικό του εξαιρετικό γκολ.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα