Ο φάκελος, τα ελληνικά και το...φαγί

Την ικανότητά του στην επικοινωνία ξεδίπλωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν κατά την παρουσίασή του από την ΕΠΟ το πρωί της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Ο φάκελος, τα ελληνικά και το...φαγί

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε φυσικά στα Ελληνικά και παρά τα λάθη του στην εκφορά του λόγου γινόταν εύκολα κατανοητός απ' όλους.

Για τα... δύσκολα πάντως ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού είχε στο πλευρό το μεταφραστή ο οποίος το βοηθούσε όταν οι γνώσεις Ελληνικών σε κάποιες λέξεις τον...πρόδιδαν.

Κατά τα άλλα ήταν ο γνωστός Μαρκαριάν. Με διάθεση να απαντήσει σε όλους αναλυτικά και με επιχειρήματα, ιδιαίτερα προσιτός και με μεγάλη όρεξη για δουλειά, όπως φάνηκε.

Ο φάκελος, τα ελληνικά και το...φαγί
INTIME SPORTS

Στην αίιθουσα της παρουσίασης ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε ελάχιστα λεπτά μετά από τη 1, φορώντας κοστούμι και κρατώντας στα χέρια του ένα τεράστιο φάκελο.

Το ότι λατρεύει τον ελληνικό πολιτισμό έγινε σαφές από μία τοποθέτησή του προς το τέλος όταν έκανε λόγο για μουσική, φαγί (φαγητό) και ελληνικό πνεύμα.

Εβαλε επίσης το χέρι του στο μέρος της καρδιάς όταν υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για να πετύχει η Εθνική τους στόχους του την ίδια ώρα πάντως που παρουσιάστηκε με ρεαλιστική διάθεση αφού τόνισε ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί νίκες.

Ο φάκελος, τα ελληνικά και το...φαγί
INTIME SPORTS

Για τη λατρεία, εξάλλου, που έχει για το ποδόσφαιρο είναι χαρακτηριστική η ακόλουθη ατάκα του: "Και στο σπίτι μου δουλεύω καθημερινά 8 ώρες πάνω στο ποδόσφαιρο. Βλέπω παιχνίδια, παρακολουθώ τακτικές, κάνω αναλύσεις, αναζητώ νέες ποδοσφαιρικές ιδέες". Η δουλειά για τον Σέρχιο είναι τρόπος ζωής.

"Σφιγμένος ο Γκιρτζίκης"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εμφανώς τρακ. Διάβασε από χειρόγραφο την αρχική του τοποθέτηση και εν συνεχεία, όταν χρειάστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις τοποθετήσεις του. Ο Μαρκαριάν τον ευχαρίστηκε και δημόσια για την ευκαιρία που του έδωσε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας.

Ο φάκελος, τα ελληνικά και το...φαγί
INTIME SPORTS

Διαβάστε ακόμη

Μαρκαριάν: "Η Ελλάδα έχασε το στιλ της, όχι άλλα βήματα πίσω"

Σταύρος Καραΐνδρος: Ήρθε η ώρα του "τσούκου-τσούκου μπολ"

Τσάρλυ: Το πριμ που δεν πήρε και η αναγέννηση Κωνσταντίνου

Θέμης Καίσαρης: Ο Μαρκαριάν που "νίκησε" τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK