Τοροσίδης: "Τα ίδια έκανε και στο Καραϊσκάκης ο βοηθός"!

Ξέσπασε ο Βασίλης Τοροσίδης μετά το τέλος του αγώνα και κατηγόρησε τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας, πως όχι μόνο χτύπησε τον Γιαννιώτα, αλλά ήταν προκλητικός και στο "Καραϊσκάκης".

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
torosidis EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

"Δέχθηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας. Είχε δημιουργήσει ένταση και στο Καραϊσκάκη ο συγκεκριμένος κύριος και ελπίζω να λάβει μέτρα η UEFA", είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

"Αυτό που θέλω είναι οι 12 βαθμοί στα επόμενα 4 ματς. Αν το καταφέρουμε τότε θα έχουμε ελπίδες και για την πρώτη θέση, αλλά κοιτάμε πρώτα την Εσθονία και να είμαστε σοβαροί".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ:

Κώστας Μανωλάς: "Το πάθος που είχαμε, η δύναμη που βγάλαμε, ήταν δύο σημαντικά στοιχεία που μας έδωσαν το αποτέλεσμα. Χρειάζονται δύναμη αυτά τα μας, διαφορετικά δεν γίνεται. Μαζί είχαμε και ποιότητα, την οποία θέλουμε να δείξουμε και στα επόμενα ματς.

Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, ούτε είναι βήμα πρόκρισης. Έχουμε δρόμο ακόμη για να φτάσουμε εκεί. Ο δεύτερος εξάλλου δεν περνάει απευθείας, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας έως το τέλος.

Είναι ντροπή όσα έγιναν μετά το παιχνίδι και το γεγονός ότι αποδοκίμασαν τον εθνικό μας ύμνο πριν τη σέντα. Δεν έχουμε πόλεμο, ποδόσφαιρο παίζουμε και οι όποιες διαφορές πρέπει να είναι εντός του αγωνιστικού χώρου".

Κάρλος Ζέκα:

"Είμαι υπερήφανος γι' αυτή την ομάδα. Παίξαμε με ψυχή, η καλύτερη φάση στο ματς ήταν δική μας. Είμαι χαρούμενος, αλλά μπορούσα να είμαι και πιο χαρούμενος.

Μακάρι να παραμείνει έτσι, να μην χάνουμε. Είναι δύσκολο να χάνουμε. Καταλαβαίνω πώς παίζει αυτή η ομάδα, το πάθος που έχει και είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Είναι νωρίς, έχουμε δρόμο. Καλά πάμε, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK