"Να ζήσεις Σωκράτη"

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχει η Εθνική υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι γιορτάζουν τα γενέθλια τους μακριά από τα οικογενειακά τους πρόσωπα, με την παρέα μόνο των συμπαικτών τους και των προπονητών τους.

"Να ζήσεις Σωκράτη"

Ένας από αυτούς είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τη Δευτέρα (09/06) έκλεισε τα 26 και μπήκε στα 27. Μια τούρτα και πολλές ευχές ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Ο "Πάπα", ο οποίος προπονήθηκε με μπάλα για μεγάλο μέρος της προπόνησης, άκουσε το "happy birthday" μετά την προπόνηση της ομάδας, ενώ πολλοί συμπαίκτές του θέλησαν να του ευχηθούν και μέσω των social... Ο Τοροσίδης για παράδειγμα, ανέβασε φωτογραφία με το ένα κεράκι της τούρτας και έγραψε στο instagram: "Χρόνια πολλά φιλαράκι μου, να τα εκατοστήσεις".

Λίγο αργότερα βέβαια (σε ώρα Βραζιλίας), ο Τοροσίδης άκουσε αυτός τις ευχές των συμπαικτών του καθώς έκλεισε τα 28 και μπήκε στα 29.

Οι επόμενες μέρες έχουν κι άλλες... τούρτες, καθώς στις 13 Ιουνίου έχει γενέθλια ο Σάμαρης, στις 14 ο Μανωλάς και στις 21 ο Κατσουράνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK