Τρολάρισμα για τον καυγά Μανωλά-Τζέκο από παίκτη της Ρόμα!

Ο Κώστας Μανωλάς πρωταγωνίστησε σε καυγά με τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Έντιν Τζέκο, στο φινάλε του Βοσνία-Ελλάδα και αυτό έδωσε αφορμή για πικάρισμα και στους δύο από συμπαίκτη τους στην Ρόμα (PHOTO)!

Τρολάρισμα για τον καυγά Μανωλά-Τζέκο από παίκτη της Ρόμα!

To φινάλε στο Βοσνία-Ελλάδα (0-0) ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακό αφού αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν σε αψιμαχίες ενώ το ζευγάρι που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν το Τζέκο-Μανωλάς.

Και αυτό φυσικά γιατί ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και ο Βόσνιος επιθετικός είναι συμπαίκτες στην Ρόμα την τελευταία διετία, με αυτή την παράμετρο ωστόσο να μην παίζει τον παραμικρό ρόλο την ώρα που τα αίματα... άναψαν!

Πάντως ο έντονος καυγάς των δύο παικτών έδωσε την ευκαιρία σε έναν ακόμα παίκτη της Ρόμα (και υποψήφιο μεταγραφικός στόχος της Ίντερ το τελευταίο διάστημα), τον Αντόνιο Ρίντιγκερ, να μπει στη... μέση μόνο και μόνο για να "τρολάρει" και τους δύο!

Αυτό το έκανε μέσω μίας φωτογραφίας της "κοκκορομαχίας" τους που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instastory, με το σχόλιό του να είναι απολαυστικό: "Ποιός θα νικήσει;"

Τρολάρισμα για τον καυγά Μανωλά-Τζέκο από παίκτη της Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK