"Τρομάρα" με Μανωλά υπό το βλέμμα του Σαρρή

Ένα χτύπημα του Μανωλά στο ζυγωματικό τρόμαξε για λίγο τον Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από τον αγώνα με την Κολομβία. Η εξέταση των γιατρών άναψε το "πράσινο φως" για να συνεχίσει ο Έλληνας αμυντικός το πρόγραμμα προπόνησης και η καρδιά του Πορτογάλου επέστρεψε στη θέση της.

"Τρομάρα" με Μανωλά υπό το βλέμμα του Σαρρή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Οι ρυθμοί στην προπόνηση του Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε ήταν χαλαροί, όπως συμβαίνει άλλωστε στις προπονήσεις πριν από τους κρίσιμους αγώνες. Ο Σάντος έχει ξεκάθαρο το πλάνο ενόψει Κολομβίας στο μυαλό του και γι' αυτό οι ομάδες στο διπλό ήταν μπερδεμένες. Ο προπονητής της εθνικής παρά το ότι οι προπονήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ανοιχτές για 15 λεπτά, επέτρεψε στους εκπροσώπους του Τύπου να μείνουν μέσα μέχρι το φινάλε.

Μετά το διπλό στο μισό γήπεδο, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, ενώ μερικοί από αυτούς (Φετφατζίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος) έμειναν για σουτ στον Γλύκο.

Η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για τον Ανδρέα Σάμαρη ο οποίος είχε γενέθλια, ενώ τη μέρα του αγώνα θα κλείσει τα 23 ο Κώστας Μανωλάς. Ο πρώτος θα ακούσει τα χρόνια πολλά από συμπαίκτες και προπονητές στο ξενοδοχείο, ενώ ο δεύτερος θα πάρει ευχές μετά το ματς με την Κολομβία.

Την προπόνηση της Εθνικής παρακολούθησε και ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έφθασε στο Μπέλο Οριζόντε από το Σάο Πάολο και θα είναι από εδώ και στο εξής στο πλευρό των διεθνών.

Διαβάστε ακόμη:

Σάντος: "Με επιμονή για τη νίκη"

Σαμαράς: "Όλοι είμαστε ένα στην Εθνική! Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα!"

Selfie με τον Πέκερμαν

Πέκερμαν: "Έχουμε κι άλλους... Φαλκάο"

Οι 15.000 Κολομβιανοί και τα 2 πλάνα του Πέκερμαν

Ο κουρέας της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK