Τζανετόπουλος αντί Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Εθνική

Ο Κώστας Τσάνας κάλεσε τον Άνταμ Τζανετόπουλο προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο στην αποστολή της Εθνικής, ενόψει των αγώνων με Βόρειο Ιρλανδία και Ουγγαρία.

Τζανετόπουλος αντί Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Εθνική

H σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Στον Άνταμ Τζανετόπουλο απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Τσάνας για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Β. Ιρλανδία και την Ουγγαρία. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θα αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, εξαιρέθηκε από την αποστολή".

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 20χρονος αμυντικός της ΑΕΚ καλείται στην Εθνική ανδρών και αποτελεί τον τρίτο κιτρινόμαυρο στην αποστολή για τα δύο τελευταία παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2016, μετά τους Αραβίδη και Μάνταλο.

Ο Τζανετόπουλος αποτελούσε μέχρι πρότινος βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Νέων.

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Κώστα Τσάνα είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Διαβάστε ακόμη:

Άνταμ Τζανετόπουλος: Το Next Big Thing της ΑΕΚ

Με Αθανασιάδη, Μάνταλο, Πέλκα η αποστολή της Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK