Χωρίς Σιόβα και Καρέλη η Εθνική στην Αυστραλία

Ακόμα δύο απουσίες για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας που θα ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Χωρίς Σιόβα και Καρέλη η Εθνική στην Αυστραλία
Εθνική Ελλάδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί εδώ και μήνες, ωστόσο ακόμα δύο απουσίες προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Μετά από τις προσθαφαιρέσεις της τελευταίας εβδομάδας στο ρόστερ που έκανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ακόμα δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν άδεια και δεν θα κάνουν το μεγάλο ταξίδι για την Ωκεανία.

Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Σιόβας, αφού ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του Κώστα Μανωλά που συμπέφτει με την περιοδεία της Εθνικής (ο στόπερ της Ρόμα έχει εξασφαλίσει ήδη άδεια).

Ο δεύτερος είναι ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας και ζήτησε να παραμείνει στο Βέλγιο μαζί με τη σύζυγό του για τις πρώτες στιγμές της ζωής του παιδιού του.

Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Ηρακλής), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ)

ΜΕΣΟΙ

Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιάννης Γιαννιώτας (Ολυμπιακός), Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής), Τάσος Μπακασέτας (Πανιώνιος), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Χρήστος Αραβίδης (ΑΕΚ), Θανάσης Παπάζογλου (Κόρτραϊκ)

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK