Αδαμόπουλος στο Contra.gr: "Τυχερός που φοράω μία τόσο βαριά φανέλα"

Μία από τις σπουδαιότερες ομάδες της Αττικής με σημαντικές διακρίσεις στα 90s', ο Ιωνικός, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο βασικός τερματοφύλακας του συλλόγου της Νίκαιας, ο Κώστας Αδαμόπουλος, μίλησε στο Contra.gr για την εφετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου στον 9ο όμιλο.

Αδαμόπουλος στο Contra.gr: "Τυχερός που φοράω μία τόσο βαριά φανέλα"

Ο 27χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε σε εφετινά παιχνίδια που του έχουν μείνει χαραγμένα, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον και εξέφρασε την επιθυμία "να ξαναφέρουμε στο γήπεδο όλον τον κόσμο που δεν υποστηρίζει καμία άλλη ομάδα παρά μόνο τον Ιωνικό".

Η συνέντευξη του Κώστα Αδαμόπουλου στο Contra.gr

Μετά από 2 χρόνια ο Ιωνικός επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκτός από την πολυετή παρουσία του σε αυτές, τι άλλα εφόδια χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει;

"Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που λείπει από τις επαγγελματικές κατηγορίες εδώ και 2 χρόνια, παρόλα αυτά όμως, θεωρώ πως η ομάδα έχει τέτοια δυναμική που σε συνδυασμό με ένα καλό ρόστερ και με μια σωστή διαχείριση αυτού μπορεί να επιστρέψει πολύ γρήγορα στην Super League".

Ευρισκόμενος, πλέον, σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία και έχοντας πραγματοποιήσει 64 συμμετοχές στη Football League 2, νιώθεις έτοιμος να υπερασπιστείς την εστία του Ιωνικού; Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

"Ήταν ο δεύτερος μου χρόνος στον Ιωνικό, η προηγούμενη φορά ήταν όταν η ομάδα βρισκόταν στην Β' Εθνική. Έχω δει και τα καλά και τα άσχημα. Η φανέλα του Ιωνικού είναι πολύ ''βαριά'' και ο κόσμος απαιτητικός, αλλά πιστεύω πως είμαι έτοιμος να πάρω αυτό το βάρος στις πλάτες μου ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα πάλι στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που πραγματικά της αξίζει να είναι. Όσον αφορά τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια, είναι κάτι το ανεπανάληπτο να φοράς αυτή τη φανέλα και να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο που ζει και αναπνέει για το καλό της ομάδας. Πραγματικά νιώθω τυχερός που φοράω τη φανέλα αυτής της τεράστιας ομάδας".

Αδαμόπουλος στο Contra.gr: "Τυχερός που φοράω μία τόσο βαριά φανέλα"

Ήσουν βασικό στέλεχος της εφετινής επιτυχίας. Ποιο παιχνίδι σου έχει μείνει χαραγμένο είτε λόγω "πλοκής" είτε λόγω της απόδοσής σου;

"Όταν λέγεσαι Ιωνικός όλοι προσπαθούν να σε κερδίσουν και πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω οπότε θα μπορούσα να σου αναφέρω αρκετά παιχνίδια βάσει ''πλοκής''. Παρόλα αυτά θα πω αυτό με τον Πανναξιακό στη Νεάπολη που ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά πήραμε τη νίκη. Ένα παιχνίδι που μου έχει μείνει χαραγμένο για την απόδοσή μου είναι αυτό με τον Ατρόμητο Πειραιά όπου πραγματοποίησα κάποιες σημαντικές επεμβάσεις και κατάφερα να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου σε μια δύσκολη έδρα".

Περιέγραψέ μας κάποιο ευτράπελο περιστατικό από τον "μαγικό" κόσμο του Περιφερειακού.

"Σε αυτήν την κατηγορία δυστυχώς βλέπεις πολύ συχνά περίεργα πράγματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά θέλω να σταθώ στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε σε κάποια γήπεδα όπως σταφυλόκοκκο στον αγωνιστικό χώρο, αποδυτήρια που θύμιζαν στάβλο και γήπεδα χωρίς ασφάλεια με αποτέλεσμα όποιος ήθελε να μπορούσε να κάνει βόλτα ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο".

Ένα σχόλιο για τους φίλους του Ιωνικού. Με ποιους τρόπους σας έχουν στηρίξει πλην φυσικά της προσέλευσής τους στο γήπεδο;

"Ο κόσμος του Ιωνικού δεν είναι μόνο ο 12ος παίκτης, αλλά ολόκληρος ο Ιωνικός. Το να έχεις φιλάθλους που σε ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα παντός καιρού και σου δίνουν ώθηση με τις φωνές τους, τα συνθήματα υπέρ της ομάδας μας και οι πανηγυρισμοί τους στην κερκίδα είναι κάτι το εκπληκτικό που δεν το βλέπεις σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Πραγματικά τρομερό συναίσθημα το να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο! Εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να ξαναφέρουμε στο γήπεδο όλον τον κόσμο που δεν υποστηρίζει καμία άλλη ομάδα παρά μόνο τον Ιωνικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK