Επίθεση στους παίκτες από τα ΜΑΤ καταγγέλλει ο Ιωνικός

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η σπουδαία νίκη του Κερατσινίου επί του Ιωνικού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου.

Επίθεση στους παίκτες από τα ΜΑΤ καταγγέλλει ο Ιωνικός

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των "κυανόλευκων", διμοιρία των ΜΑΤ έκανε άνευ συγκεκριμένου λόγου την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έντονα οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια, κι ενώ ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά, οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς τη φυσούνα, στην οποία και έμειναν μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα.

Όπως αναφέρει το site του Ιωνικού, μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στον γυμναστή Χρήστο Λαζαρίδη επειδή τους ζήτησε το λόγο για την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Τρεις βομβίδες χημικών, μάλιστα, έπεσαν εντός των αποδυτηρίων όπου βρίσκονταν οι παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Κάποιοι εκ των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών μεταφέρθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στις εξέδρες του γηπέδου.

"Ο ΑΟ Ιωνικός καταγγέλλει τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης κ. Πουλάκο και τον διοικητή της διμοιρίας ΜΑΤ ως αποκλειστικούς υπεύθυνους των σοβαρότατων επεισοδίων, που παραλίγο να στοιχίσουν ζωές. Η συμπεριφορά του κ. Πουλάκου σε όλους τους προηγούμενους αγώνες ήταν άκρως προκλητική, απειλώντας τους ανθρώπους του Ιωνικού και τη διοίκηση με συλλήψεις, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο. Η διοίκηση του Ιωνικού θα καταθέσει μηνυτήριες αναφορές εναντίον όλων των υπεύθυνων.

Αντίθετα, ο ΑΟ Ιωνικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κερατσινίου κ. Πετράτο, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και συνεργάστηκε με την ομάδα ασφάλειας του γηπέδου ώστε να μην θρηνούμε σήμερα θύματα. Μακάρι όλοι οι ένστολοι να είχαν τη δική του συνείδηση", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Νίκαιας, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στο Περιφερειακό λόγω εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*** Photo από την επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK