ΑΦΜ από ομάδα... Football League

Μπροστά στον κίνδυνο ο Ηρακλής να μην αγωνιστεί σε καμία κατηγορία, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη κίνησαν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνταν για τη συμπλήρωση όλων των εγγράφων, τα οποία θα σταλούν στην ΕΠΟ.

ΑΦΜ από ομάδα... Football League

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (14/10), οι άνθρωποι του "γηραιού" συγκέντρωσαν και έστειλαν στην ΕΠΟ όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου, όμως, υπάρχει και συνέχεια.

Στα γραφεία της Μίκρας ξύπνησαν αναμνήσεις... καλοκαιρινές, αφού τα σενάρια για αγορά του ΑΦΜ ομάδας από τη Football League ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα αυτή βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη και πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές όχι μόνο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν αποκλείεται να έχουν θετική κατάληξη τις επόμενες μέρες.

Τις συζητήσεις αυτές επιβεβαίωσε στο Contra.gr και ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος τόνισε: "Ξέρω ότι οι συζητήσεις με ομάδα από τη Football League για την αγορά του ΑΦΜ της, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Σε περίπτωση που η υπόθεση αυτή δεν προχωρήσει και η ομάδα παίξει στο Περιφερειακό, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει και τι θα κάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK