Εποχή Ξενίδη με σχεδιασμό για Δ' Εθνική

Μία νέα εποχή ξεκινά από την Τρίτη (25/10) για τον Ηρακλή, ο οποίος γυρίζει σελίδα στην ιστορία του και έχοντας ως δεδομένο πλέον τη συμμετοχή του στη Δ' Εθνική, αφήνει στο παρελθόν τον Αντρέα Παντελή και πορεύεται με τον Γιώργο Ξενίδη.

Εποχή Ξενίδη με σχεδιασμό για Δ' Εθνική

Ο παλαίμαχος παίκτης του Γηραιού, σε συνεργασία με τα μέλη της ΠΑΛΗ, τον Ερασιτέχνη, τον Εμπενίζερ Χάγκαν και τον Λευτέρη Κακιούση πιάνουν άμεσα δουλειά, με τον Ξενίδη να δηλώνει πως: "Δεν είμαι εδώ για να το παίξω επενδυτής ή σοφός. Είμαι ένας από εσάς. Έχουμε κάνει μία ομάδα στην οποία συμμετέχω εγώ, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Θανάσης Ηρακλής και ο Εμπενίζερ Χάγκαν για να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Δυστυχώς, η βάση είναι η Δ' Εθνική. Ωστόσο, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις για να παρακάμψουμε κατηγορίες και να βρεθούμε συντομότερα εκεί που έπρεπε να είμαστε, στη Σούπερ Λίγκα. Σκοπεύουμε να ζητήσουμε, εφόσον αναλάβουμε και αρχίσουμε από τη Δ΄ Εθνική, παράταση μεταγραφής για το πρωτάθλημα, το οποίο λογικά θα αρχίσει στα μέσα Νοεμβρίου".

Αναφορικά με το μπάτζετ της περιόδου, είπε: "Δεν το γνωρίζουμε. Πρέπει να ρυθμιστούν κάποια πράγματα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποκτηθούν. Με υπολογισμούς που έχουμε κάνει, τα γραφεία για να λειτουργήσουν μηνιαίως χρειάζονται 3.000 ευρώ. Θα συμβάλλουμε οικονομικά και εμείς και θα ρίξουμε γέφυρες με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.

Ταυτόχρονα, τρέχοντας τη συμμετοχή μας στη Δ' Εθνική, θα αναζητήσουμε λύσεις για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Την επιστροφή του Ηρακλή όσο το δυνατόν συντομότερα στη Σούπερ Λίγκα με ένα ΑΦΜ, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το όνομα Ηρακλής. Ο Ηρακλής μας έχει ανάγκη όλους και πρέπει να βοηθήσετε. Για έδρα έχουμε σκοπό να δηλώσουμε το γήπεδο της Ευκαρπίας. Με αυτές τις συνθήκες μπορεί να αποτελέσει μια καλή έδρα".

Τέλος, για το ρόστερ τόνισε: "Θα μιλήσουμε με κάποια παιδιά που είναι και τώρα για να δούμε ποιος θέλει να μείνει για να βοηθήσει. Θα ζητήσουμε παράταση για μεταγραφές και στο διάστημα που θα δοθεί θα κοιτάξουμε κάποιους καλούς ελεύθερους παίκτες που υπάρχουν και μπορούμε να πάρουμε. Αν δεν δοθεί η παράταση, τότε θα ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα να ξεκινήσει όσο γίνεται πιο μετά, ώστε να είναι μικρό το περιθώριο μέχρι τον Ιανουάριο που θα έχουμε πάλι δικαίωμα μεταγραφών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK