Χωρίς ρεύμα τα γραφεία και διοίκηση η ΠΑΕ

Η κατρακύλα στις τάξεις του Ηρακλή φαίνεται να μην έχει τελειωμό το φετινό καλοκαίρι, αφού μετά τις αποφάσεις για υποβιβασμό της ομάδας και το αβέβαιο μέλλον της, ήρθε και η ΔΕΗ για να επιβεβαιώσει το κλίμα... χάους που επικρατεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Χωρίς ρεύμα τα γραφεία και διοίκηση η ΠΑΕ

Εδώ και λίγες μέρες τα γραφεία του Γηραιού στη Μίκρα παραμένουν κλειστά, αφού η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, το οποίο είναι απλήρωτο εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Και μπορεί οι διοικήσεις των Γιάννη Τάκη και Αντώνη Ρέμου να πλήρωναν έστω και ένα μέρος των χρημάτων προς το ηλεκτρικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και στη θητεία του Αντρέα Παντελή.

Τα σκήπτρα στον Ερασιτέχνη

Από τη στιγμή που ο Αντρέας Παντελή αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία του Ηρακλή, δράση ανέλαβε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και ο Ερασιτέχνης. Μετά την συνέλευση της Δευτέρας (24/10) έγιναν γνωστά τα δώδεκα ονόματα των μελών της ΠΑΛΗ(Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή) που θα συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, μαζί φυσικά με τους Κωνσταντίνο Γωγάκο, Ανδρέα Τζίμα και Βίκτορ Αρτοποιό, που υπάρχουν και στο σημερινό συμβούλιο.

Πρόκειται για τους Τσιργογιάννη Κώστα, Ζούρο Απόστολο (φωτογραφία), Στογιάννη Δημήτρη, Χατζηχαραλάμπους Χαράλαμπο, Πόλιο Χάρη, Τσαρουχά Αντώνη, Κλιάτση Δημήτρη, Μαυροκορίδη Γιάννη, Μανίκα Γεώργιο, Μιχαηλίδη Μίλτο, Στεργιάδη Κίμων και Τσολάκη Δημήτρη. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΛΗ, Κώστας Τσιργογιάννης... "Υπήρχαν άλλοι δέκα που ήθελαν να μπουν. Θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίες, αφού στον Ηρακλή όλοι είναι χρήσιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK