Άκρως... τρελός άσος για τον σπουδαίο Απόλλωνα

Προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει στο ίδιο ημίχρονο αλλά τελικά πήρε το ματς. Ποιος τα έκανε όλα αυτά; Ο Απόλλων κόντρα στον ΠΑΣ σ' ένα άκρως τρελό και θεαματικό ματς στη Ριζούπολη (4-3).

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / REPORTER IMAGES)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / REPORTER IMAGES) EUROKINISSI SPORTS

Οποιος ισχυριστεί ξανά ότι το πρωτάθλημά μας στερείται θεάματος, θα του βάλουμε πιπέρι στο στόμα. Δηλαδη τι άλλο θα έπρεπε να γίνει στη Ριζούπολη για να ευχαριστηθεί το κοινό; Να καταπιούν δράκους οι ποδοσφαιριστές;

Στα σοβαρά τώρα ο Απόλλων έκανε ποδοσφαρική υπέρβαση. Γιατί ενώ έπαιζε καλύτερα κατά το πρώτο μέρος, γιατί ενώ βρήκε γκολ με τον Μπαρτολίνι στο 26', βρέθηκε πολύ σύντομα να κυνηγάει αφού ο ΠΑΣ χτύπησε σαν κόμπρα μέσα σε τρία λεπτά με Μαυροπάνο και Κόντε!

Ηθελε άντερα και ποδοσφαιρική μαγκιά για να σηκώσει κεφάλι ο Απόλλωνα μετά από ένα τέτοιο σοκ! Και οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι τα διέθεταν! Οχι μόνο ισοφάρισαν άμεσα με το αυτογκόλ του Τζημόπουλου αλλά στο δεύτερο μέρος σφυροκόπησαν με ρίσκο τον ΠΑΣ τους οποίους και τιμώρησαν.

Αφού ο Κόντε λοιπόν έχασε την ευκαιρία του ματς για το 2-3, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και με άλλα δύο γκολ (Ανιέτε στο 74' με πέναλτι και Αλμπάνης στο 86') πήρε μία πανάκριβη νίκη που τον φέρνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Κρίμα που δεν βρέθηκε περισσότερος κόσμος στο γήπεδο της Ριζούπολης να απολαύσει αυτήν την πανδαισία. Ακόμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο μπήκε γκολ (μείωσε ο Κόντε στο 4-3).

Οι ενδεκάδες

Απόλλων: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας (70' Καρανίκας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK