Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-1

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε ξανά, ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρίες να "καθαρίσει" τη νίκη, αλλά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε (1-1) και απείλησε στο τέλος για να πάρει το διπλό στο Περιστέρι. Δείτε videos.

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-1

H εικόνα του αγώνα:

Ηταν ένα περίεργο ματς. Ο Ατρόμητος, μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, δεν είχε ρυθμό, ούτε καν καλή κυκλοφορία της μπάλας, στοιχείο που υπό κανονικές συνθήκες τον χαρακτηρίζει. Παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει γρήγορα την άμυνα του Λεβαδειακού (στο 8’ με τον Μήτρογλου) γεγονός όμως που μάλλον ανασταλτικά λειτούργησε για την απόδοσή του.

Ο Λεβαδειακός, παρά το γεγονός ότι είχε στις πλάτες του το βαρύ φορτίο των τριών μηνών προετοιμασίας, παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι παίκτες του είχαν αυτοπεποίθηση και κυκλοφορούσαν την μπάλα και όσο περνούσε η ώρα δημιουργούσαν προβλήματα κόντρα σε έναν Ατρόμητο που έπαιζε με…ύφος. Μάλιστα, οι Βοιωτοί είχαν και δύο καλές ευκαιρίες στις οποίες λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους ο Ιτάνζ.

Ο Δώνης στον πάγκο του προβληματιζόταν για την εικόνα της ομάδας του και αφού είδε τον Σκόνδρα να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 48’ τον έζωσαν τα φίδια. Με τις αλλαγές του Αναστασάκου και του Δημούτσου γύρισε το σύστημά του σε 4-4-2 αλλά πριν προλάβει να δει την εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Λισγάρα (60’).

Τη συνέχεια εύκολα μπορεί να τη μαντέψει κανείς. Ο Ατρόμητος, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο στην επίθεση με το νεαρό Καραμάνο, βραχυκύκλωσε και ένιωσε καυτή την πίεση, την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός όχι μόνο κρατούσε την ισοπαλία αλλά έψαχνε με αξιώσεις και την ολική ανατροπή στην κόντρα επίθεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Περιστεριώτες έκαναν ευκαιρίες (Τάτος 82’, Δημούτσος 83’) αλλά μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον Ιτάνζ που πήραν το βαθμό αφού ο Καμερουνέζος πορτιέρο αποσόβησε σίγουρο γκολ στο 90’ στην ευκαιρία του Γκρμπιτς.

MVP:

Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Δημήτρης Κυριακίδης ήταν ο παίκτης-κλειδί. Με τις αποκρούσεις του στο τελευταίο δεκάλεπτο κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό και του χάρισε ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος.

Κλειδί αγώνα:

Εξαιρετικά διάβασε τον αγώνα ο Γιώργος Παράσχος. Βραχυκύκλωσε σχεδόν όλα τα ατού του Ατρομήτου και είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται σε ότι τους είχε ζητήσει, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Αδύναμος Κρίκος:

Οι μέσοι του Ατρομήτου πνίγηκαν σε μία κουταλιά νερό. Κυρίως ο Θανάσης Καραγκούνης δεν έκανε κάτι για να δικαιολογήσει την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας (Καραμάνος 74'), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ζουέλα, Καραγκούνης (Αναστασάκος 57'), Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν (Δημούτσος 57'), Μήτρογλου

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας (Γκρμπιτς 60'), Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Πόποβιτς (Σάντσεζ 71'), Ζουρούδης (Βασιλείου 84')

Το live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK