Η Οδύσσεια της ΑΕΛ στο νησί των Φαιάκων είχε γλυκόπικρη γεύση

Η αποστολή της ΑΕΛ έφτασε στην Κέρκυρα με θαλάσσιο ταξί και ταλαιπωρία, ωστόσο κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απεργία των ναυτεργατών στην Κέρκυρα είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή της ΑΕΛ να μεταβεί με θαλάσσιο ταξί από την Ηγουμενίτσα για την αναμέτρηση με τη νησιωτική ομάδα. Πιο συγκεκριμέναμ οι "βυσσινί" ξεκίνησαν από τη Λάρισα, έκαναν μια στάση στα Ιωάννινα για φαγητό, δεύτερη στάση για προπόνηση στην Ηγουμενίτσα (στο εθνικό στάδιο της πόλης) κι από εκεί έφυγαν με θαλάσσιο ταξί (!) με προορισμό τη Λευκίμμη.

Από εκεί (νότιο τμήμα της νήσου) πήγαν οδικώς στην πρωτεύουσα για το ματς με την Κέρκυρα, Μια μικρή Οδύσσεια δηλαδή. Πάντως παρά την ταλαιπωρία τους, τα πήγαν αρκετά καλά στο παιχνίδι. Με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της η ΑΕΛ δείχνει να αποκτά στοιχεία που δεν είχε στην αρχή της σεζόν και η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Λάρισαν ο Κριζμάν στο 33', όμως έξι λεπτά αργότερα η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Γκομές και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κέρκυρα (Βοσνιάδης):Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης (31' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (68' Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (76' Μπάουμαν), Παμλίδης

ΑΕΛ (Φυντάνης):Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78' Λαγός), Κρίζμαν, Ναζλίδης (85' Περόνε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK