Λεβαδειακός - Βέροια 1-1

Η Βέροια σκόραρε δύο φορές, αλλά δεν πήρε κάτι παραπάνω από τον βαθμό στην έδρα του Λεβαδειακού. Παρέμεινε, όμως, αήττητη εκτός έδρας.

Λεβαδειακός - Βέροια 1-1
INTIME SPORTS

Εικόνα αγώνα:

Η Βέροια ήταν αυτή που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του αγώνα, αφού είχε την ποιότητα και την κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που έδειχνε βραχυκυκλωμένος. Το γκολ του Μερεμπασβίλι στο 28' ήταν η φυσιολογική ροή της αναμέτρησης, με τη Βέροια να παίρνει από το ματς ό,τι αξίζει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να πιέζει αρκετά και να χάνει δυο καλές μαζεμένες στιγμές. Αρχικά ο Γιακουμάκης πήρε μία κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ αργότερα ο Μάντζιος με όμορφη ενέργεια βρήκε χώρο και σούταρε, με τον Λόπεθ να μπλοκάρει.

Η ισοφάριση ήρθε στο 75' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάντζιος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Ναζλίδη για να γίνει το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή σε σουτ του Γιακουμάκη στο δοκάρι, ενώ τη δική τους ευκαιρία έχασαν και οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τους Βερέμκο και Ναζλίδη!

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ναζλίδης ήταν ο... άτυχος του αγώνα. Η πλάτη του διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ είχε και την ευκαιρία να σκοράρει και να εξιλεωθεί χαρίζοντας στη Βέροια τη νίκη.

MVP:

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι σε τρομερή κατάσταση. Παίζει απελευθερωμένα και δείχνει τις πλούσιες αρετές του. Πρόσθεσε ακόμα μία θετική εμφάνιση.

Σχόλιο:

Σκληροτράχηλη ομάδα η Βέροια και ιδιαίτερα ποιοτική. Το έδειξε ξανά απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που έδειξε βραχυκυκλωμένος αρκετές φορές, αλλά όταν πήρε τα πάνω του διεκδίκησε κάτι καλύτερο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο, Μιλιάζες (Μανωλάς 8'), Τριποτσέρης, Ουόν, Στάθης, Νικολάου, Μαχαίρας (Ρομέου 70'), Φαβάλι, Μίνγκας (Βαλερί 84'), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Πούγγουρας, Ετζενγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μαλόν, Άρτσε, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι (Γιουσούφ 59'), Καϊκούτ (Κόλα 70'), Ναζλίδης (Όστοϊτς 86')

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK